facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Surplus Kauluspaita LS Musta

45,00 

0 / 5

Surplus Kauluspaita LS Musta, pitkähihainen kauluspaita, miellyttävää kangasta, paikat olkapoleteille, rento mutta silti asiallinen, slimfit mitoitus.

Poista

Kuvaus

Surplus Kauluspaita LS Musta, pitkähihainen kauluspaita, miellyttävää kangasta, paikat olkapoleteille. Sopii käytettäväksi töihin ja vapaa-ajalle.

Surplus Kauluspaita LS Musta

Tämä kauluspaita on tarkoitettu kovaan jokapäiväiseen käyttöön, joten jos mitenkään tykkäät peltipaitamallisista kestävistä kaulus/kenttäpaidoista, on Surpluksen ehdokki sinulle ku nyrkki silmään!

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Paita soveltuu erinomaisesti vapaa-aikaan ja työkäyttöön. Paita suljetaan napeilla ja siinä on kaksi napillista rintataskua. Tacticalissa on myös tuttuun tapaan olkapolettipaikat. Yksityiskohtana oikeassa hihassa Surplus -kangasmerkki.

Koko

Paita on normaalimitoitusta istuvampaa sorttia. Malli kuvissa 176cm/72kg ja L-koko on mukavan tiukka. Paita on suhteellisen istuva ”slim fit” -malli, joten varaudu pariakin kokoa isompaan paitaan tilatessasi.

Tilaa tästä Kauluspaidan seuraksi laadukas Suomen Armeijan Miehistövyö, ruskea ja 100% nahkaa!

– Musta kauluspaita
– Valmistaja Surplus Raw Vintage
– 100% puuvillaa
– Pitkähihainen
Slim fit -malli
– Napillinen
– Kaksi rintataskua
– Todella mukava

Lisätiedot

Koko

L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä