• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Surplus Metsurin Ruutupaita Sinivalkoinen

Surplus Lumberjack Ruutupaita Sinivalkoinen, ruutukuvioitu kauluspaita, sinivalkoinen ruutukuviointi, pehmeää puuvillaa, käärittävät hihat napeilla, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Erinomainen metsuripaita nyt uusissa väreissä!

45,00 €

Tyhjennä valinta

Surplus Metsurin Ruutupaita Sinivalkoinen, ruutukuvioitu kauluspaita, sinivalkoinen ruutukuvio, pehmeää puuvillaa, käärittävät hihat napeilla, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Surplus Metsurin Ruutupaita Sinivalkoinen

Se perinteinen ruutukuvioinen metsurinpaita on monien arvostama vaate. Tyylikäs, yksinkertainen, laadukas ja kaikin puolin mukava yllä. Surpluksen näkemys tästä tyyli-ikonista on tuulahdus sitä vanhaa kunnon vintage-henkeä. Erinomainen valinta jokaiselle hyvää paitaa etsivälle, eikä muuten ole kalliskaan!

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Paidassa käytetty kangas on mukavan tuntuista ja pehmeää. Hihat voi halutessaan kääriä ylös ja napittaa kiinni.  Paidassa on – kuten kuuluukin – kaksi napitettavaa rintataskua ja napitettavat hihansuut. Väritys puna-valko-sininen. Tutustu tukkijätkämäiseen asukokonaisuuteemme!

Koot

Saatavana koot: S – XXL. Kuvissa 175 cm / 75 kg malli pitää yllään L-kokoa ja pitää sitä sopivana. Hän käyttää normaalisti M-koon paitoja ja koon 40 paitaa/puvuntakkia. Tämän paitamallin kohdalla koot ovat varsin istuvia, joten tilaa yksi koko isompi kuin mitä normaalisti tilaisit.

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Perinteinen ”metsuripaita
– Sinivalkoinen ruutukuvio
– Käärittävät ja napitettavat hihat
– Miellyttävä kangas

Saatat myös pitää...