facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Surplus Metsurin Ruutupaita Sinivalkoinen

45,00 

0 out of 5

Surplus Lumberjack Ruutupaita Sinivalkoinen, ruutukuvioitu kauluspaita, sinivalkoinen ruutukuviointi, pehmeää puuvillaa, käärittävät hihat napeilla, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Erinomainen metsuripaita nyt uusissa väreissä!

Poista

Kuvaus

Surplus Metsurin Ruutupaita Sinivalkoinen, ruutukuvioitu kauluspaita, sinivalkoinen ruutukuvio, pehmeää puuvillaa, käärittävät hihat napeilla, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Surplus Metsurin Ruutupaita Sinivalkoinen

Se perinteinen ruutukuvioinen metsurinpaita on monien arvostama vaate. Tyylikäs, yksinkertainen, laadukas ja kaikin puolin mukava yllä. Surpluksen näkemys tästä tyyli-ikonista on tuulahdus sitä vanhaa kunnon vintage-henkeä. Erinomainen valinta jokaiselle hyvää paitaa etsivälle, eikä muuten ole kalliskaan!

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Paidassa käytetty kangas on mukavan tuntuista ja pehmeää. Hihat voi halutessaan kääriä ylös ja napittaa kiinni.  Paidassa on – kuten kuuluukin – kaksi napitettavaa rintataskua ja napitettavat hihansuut. Väritys puna-valko-sininen. Tutustu tukkijätkämäiseen asukokonaisuuteemme!

Koot

Saatavana koot: S – XXL. Kuvissa 175 cm / 75 kg malli pitää yllään L-kokoa ja pitää sitä sopivana. Hän käyttää normaalisti M-koon paitoja ja koon 40 paitaa/puvuntakkia. Tämän paitamallin kohdalla koot ovat varsin istuvia, joten tilaa yksi koko isompi kuin mitä normaalisti tilaisit.

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Perinteinen ”metsuripaita”
– Sinivalkoinen ruutukuvio
– Käärittävät ja napitettavat hihat
– Miellyttävä kangas

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä