• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Sveitsiläinen SM-67 Kaasunaamari ja Kantolaukku

Sveitsiläinen SM-67 Kaasunaamari ja Kantolaukku, huippulaadukas eurooppalainen nasse, viisiosainen kiristys, kumia, yhteensopiva 40mm filtteren kanssa, mukana filtteri ja kantolaukku, ylijäämää tai uusiotuotantoa

Erittäin pätevä nasse ja kaupantekijäisiksi vielä kantolaukku!

78,40 € 64,74 €

Sveitsiläinen SM-67 Kaasunaamari ja Kantolaukku, huippulaadukas eurooppalainen nasse, viisiosainen kiristys, naamarin päämateriaali kumia, yhteensopiva 40mm filtteren kanssa, mukana filtteri ja nylonkantolaukku, käyttämätöntä ylijäämää

Sveitsiläinen SM-67 Kaasunaamari ja Kantolaukku

Sveitsiläiset tunnetaan laadukkaista tuotteista, eikä tämä poikkeuksellisen mukavasti istuva nasse ole poikkeus! Kaasunaamari ja sen kätevä kantolaukku on molemmat tuotettu Sveitsin armeijan tinkimättömien laatustandardien mukaan, joilla NATO-direktiivitkin jäävät kakkoseksi. Kumitettu viisiosainen kiristys vedetään tiukaksi metallisoljilla ja ilmasuodatin asennetaan eurooppalaiseen tyyliin eteen keskelle.

Muuta

Kantolaukku on kestävää ja kevyttä nylonia, joten sitä voi käyttää halutessaan myös pikkuruisena olkalaukkuna. Päätasku on tilava ja sulkumekanismina toimii kaksi metallinappia. Naamarit ovat käyttämätöntä Sveitsin armeijan ylijäämää, joten filtterit  ovat omissa suojapusseissaan ja naamarit ovat priimakunnossa. Kantolaukuissa voi olla pientä kulumaa tai jälkiä säilytyksen jäljiltä.

HUOM! Koska laite on ylijäämää, emme suosittele aktiivihiilisuodattimen käyttöä tositoimissa varmuuden vuoksi. Filttereistä voi mahdollisesti irrota murusia tai pölyä hengitysilmaan. Yhteensopivia uusia filttereitä kannattaa etsiä “oikeaan käyttöön”. HUOM!

Tilaa tästä Suomen armeijan valikoituja joukko-osastotunnuksia!

– Sveitsiläinen kaasunaamari ja kantolaukku
– Malli SM-67
– Kumia
– Käyttää vakiokokoisia 40mm suodattimia
– Ylijäämävaruste
– Aito repro armeijavaruste
– Käyttämättömiä (käyttö täysin omalla vastuulla)

Saatat myös pitää...