• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
4kpl jäljelläSuositeltu

Sveitsiläiset Tehdastyöläisen Työhousut Harmaa

Sveitsiläiset Tehdastyöläisen Työhousut Harmaa, kunnon vanhan ajan työhousut,Sveitsin valtiollisen terästehtaan työasusta, valmistetty 70-luvulla Sveisin valtion toimesta

Harvinaista herkkua – tilaa ja tuunaa omasi! Nyt on tarjolla myös isokokoisille miehille housua jossa löytyy kokoja ja on todella vahva!

39,90 €

Tyhjennä valinta

Sveitsiläiset Tehdastyöläisen Työhousut Harmaa, kunnon vanhan ajan työhousut,Sveitsin valtiollisen terästehtaan työasusta, valmistetty 70-luvulla Sveisin valtion toimesta

Sveitsiläiset Tehdastyöläisen Työhousut Harmaa

Sveisiläinen työhousumalli, jossa tuhti kangas vakiona ja läpiviennit etutaskuille. Valtaosa housuista on käyttämättömiä. Kyseessä on nyt siis perustavalla tavalla pohjoista kansanperinnettä vaalivat housut. Nämä jalassa synnyttiin saunassa, kuoltiin saunassa, muttei toivottavasti haudattu saunaan. Yök. Me lähdetään Salaisessa Agentissa siitä, että juuri tämänmalliset housut on ne housut, joilla tämä maa rakennettiin. Miettikääpä sitä. Osta pala historiaa, ja halvalla, vieläpä.

Materiaali

Housut on valmistettu vahvasta ja erinomaisesti kulutusta kestävästä puuvilladenimistä. Meilläpäin kutsutaan farkuksi.

Koot

Nämä housut tehtiin vanhoina hyvinä aikoina, jolloin sotilaat puettiin mittatyönä tehtyihin vaatteisiin. Siksipä kootkin elävät sen mukaan, joten jos haluat ihan tarkalleen tietyn kokoiset housut, niin ilmoita meille vyötärön ympäryksesi ja lahjepituus haaroista alaspäin, niin katsomme löytyykö antamillasi mitoilla oikeaa kokoa. Löydät tarjolla olevat kirjainkoot koko alasvetovalikosta ja tässä on suuntaa-antavat vyötärön senttimitat kirjainkokoihin:

S – 74-78 cm

M – 79-83 cm

L – 84-88 cm

XL – 89-94cm

Lahjemitat on ilmoitettu alasvetovalikossa liitteillä SHORT ~76-80cm, normaalilahkeissa ~81-83 ei ole erillistä etumerkintää ja LONG-lahkeiset tarkoittavat ~84-87cm lahjemittoja.

Muuta

Housut ovat pääsääntöisesti hyvin istuvia ja pienehköjä. Isot koot menivät – yllättäen – sen siliän tien, mutta niitä aina välillä löytyy pitkällisen kaivelun tuloksena, varastosta siis. Housuissa on yleensä nahkaremmitykset lahkeissa, henkselipaikkanapit vyötärössä takana ja läpällä suojatut reisitaskut. Toki kun kyseessä on ylijäämävaate, on mahdollista että jotkut näistä ominaisuuksista vaihtelevat ulkonäöltään mallikuvasta tai puuttuvat. Mikäli varta vasten kaipaat näitä lisävarusteita, lähetä meille kyselyä sähköpostitse osoitteeseen agentti@salainenagentti.fi ja varmistamme että tilaamissasi housuissa on esimerkiksi nahkaremmikiristys lahkeissa.

Vinkki!

Koska housut ovat erinomaisessa kunnossa, niissä käytetty villakangas poikkeuksellisen laadukasta ja hintakin erittäin kohdallaan, niin erikoisempia projekteja, kuten valikosta puuttuvia isompia vyötärökokoja tai muunlaista räätälinhommaa varten neuvomme ja pyydämme, ottakaa kerralla parit housut ja teettäkää niistä sopivanlaiset itsellenne. 50-luvulla sotaväessä ei juuri “XL-koon” väkeä näkynyt, vaan ihmiset olivat sirommassa kunnossa kuin nykyään. Silloin ymmärrettiin myös rehtinä käsityönä tehtyjen vaatteiden päälle ja samaa mekin neuvoisimme tekemään. Etsikää lähiseudultanne kykenevä räätäli tai lähipiiristä etevä ompelija, ja teettäkää itsellenne taatusti ainutlaatuiset vermeet!

Työhousuille kaveriksi kunnon takki? Tutustu Ruotsin armeijan sarkatakkiin tästä!

– Sveitsin valtion vaatetehtaalta
– 60-70-lukulainen työhousumalli!
– Harmaat
– Tuhtia farkkua
– Läpiviennit taskuille
– Isot läpälliset reisitaskut

 

Saatat myös pitää...