• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New1kpl jäljellä

SwissEye Sandstorm Suojalasit Kirkkaat Linssit

SwissEye Armored Suojalasit Kirkkaat Linssit, firman Tactical-mallistoa, kestävät polykarbonaattilinssit, kirkkaat läpinäkyvät kehykset, musta pehmuste, kestävät ja laadukkaat sangat, toimivat täydellisesti suojaavina laseina töissä tai tetsatessa, useita myönnettyjä suojasertifikaatteja, valmistaja SwissEye – Saksa

Kätevä taktinen suojalasimalli kirkkailla linsseillä!

39,90 €

SwissEye Sandstorm Suojalasit Kirkkaat Linssit, firman Tactical-mallistoa, kestävät polykarbonaattilinssit, kirkkaat läpinäkyvät kehykset, musta pehmuste, kestävät ja laadukkaat sangat, toimivat täydellisesti suojaavina laseina töissä tai tetsatessa, useita myönnettyjä suojasertifikaatteja, valmistaja SwissEye – Saksa

SwissEye Sandstorm Suojalasit Kirkkaat Linssit

Nämä taktiset lasit on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja ovat siten paitsi pistämättömän tyylikkäät, myös käytännölliset. Laseissa on tarkoituksenmukaisessa käytössä erinomaisesti kestävät sangat, 100% UV-säteet suodattavat vahvat polykarbonaattilinssit ja mahtavan kevyt taktinen muotoilu, joka tekee niistä miellyttävän kevyet päällä ja antaa samalla pitävän istuvuuden. Kirkkaat lasit soveltuvat kaikkeen suojaamista vaativaan toimintaan, jossa aurinkolasien tummuus tai muut värihaitat ovat tiellä.

Materiaali & paino

Linssit on valmistatetty kestävästä polykarbonaatista. Naarmuuntumiselta suojaa juuri oikea määrä pinnoitetta, sillä liian paksu pinnoite merkitsisi helpompaa särkymistä ja liian vähä puolestaan helpompaa naarmuuntumista. Sangat ovat triloidin tyylistä joustavaa ja vahvaa PC-impact -materiaalia. Painoa laseille tulee 29 grammaa.

Suojaustandardit

Erinomaisten materiaaliensa ansiosta lasit täyttävät seuraavat suojastandardit EN 12312-1, ANSI Z87.1 ja EN 166F. Silmiä suojaavat laadukkaat 100% UVA/UVB/UVC-suojan antavat polykarbonaattilinssit. Kaikissa linsseissä on huurteen- ja naarmuuntumisenestopäällyste.

Muuta

Laseissa on miellyttävä vaahtopehmuste, joka on kuitenkin kätevästi muotoiltu ilmanvaihdon takaamiseksi. Suosittelemme Sandstormeja työlaseiksi suojausta vaativiin timpurin hommiin ja remppailuun sekä värikuulailuun/softaukseen.

– Valmistaja SwissEye Gmbh, Saksa
Taktiset suojalasit kirkkailla linsseillä
– Kirkkaat kehykset, tummat pehmusteet
– Useita ballistisia suojasertifikaatteja
– Erinomainen valinta esimerkiksi maastopyöräilyyn tai remppahommiin
– Pysyvät tiukasti päässä ja ovat samalla kevyen kompaktit

Saatat myös pitää...