• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Taktinen Hupullinen Fleece Musta

Taktinen Hupullinen Fleece Musta, hupullinen taktinen fleecetakki, korkea lämmöneristysarvo, kevyt rakenne, runsaasti säätövaraa, korkea kaulus, valmistaja 101inc.

Kevyt ja lämmin hupullinen taktinen fleece!

98,00 € 86,00 €

Tyhjennä valinta

Taktinen Hupullinen Fleece Musta, hupullinen taktinen fleecetakki, korkea lämmöneristysarvo, kevyt rakenne, runsaasti säätövaraa, korkea kaulus, valmistaja 101inc.

Taktinen Hupullinen Fleece Musta

101inc. tekee erinomaisia varusteita ja kauniisti sanottuna firma osaa ”lainata” parhaat puolet huomattavasti kalliimmilta merkeiltä. Tällä kertaa tähtäimiin on otettu huomattavasti kalliimmat taktiset paksut fleecetakit. Ensinnäkin 101inc. tekee takkinsa kiinteällä hupulla, eikä millään puolivillaisella piilohupulla. Siksi huppu on jämäkkä, paksu ja lämmin, kuten kuuluukin. Tämä raffiakin raffimpi taktinen heavy fleecetakki on suunniteltu ja valmistettu ankariin sääolosuhteisiin. Takissa on säädettävä helma ja hihat sekä runsaasti taskutilaa pienemmille varusteille. Kyynärpäät ja hartiat on suojattu kovaa kulutusta vastaan. Huppari käy sellaisenaan aktiiviseen arkikäyttöön, mutta merkkipaneelien ja kunnon materiaalien vuoksi se on oiva valinta myös vartijoiden, sotilaiden tai lainvalvojien varusteeksi.

Ominaisuudet

*Erittäin korkea lämmöneristys paksun polyesterkankaan vuoksi
*Kunnon YKK-vetoketju vetoketjusuojalla – ei raavi leukaa!
*Korkea kaulus suojaa viimalta
*Kiristettävä huppu elastisille vetimillä
*Vasemmassa hihassa kaksi hihataskua
*Oikeassa hihassa yksittäinen lisätasku
*Molemmissa hihoissa tarranauhapaneelit velcromerkeille
*Kainaloissa ilmanvaihtoventtiilit
*Vahvennetut hartiat ja kyynärpäät
*Kaksi kookasta etutaskua ja kätevä rintatasku
*Yksi povitasku
*Kiristettävät tarranauhalliset hihansuut
*Kiristettävä helma

Koot

Saatavana koot: S – 3XL. Mitoitus on omien testiemme mukaan rento, kuten sotilasvermeissä usein käy. Kuvien malli 178cm/76kg pitää yllään L-kokoa.

Muuta

Päällä tämä tuhti fleece on mukavan pehmeä ja kevyt. Ilmanvaihto on kunnossa vetoketjuin avattavilla kainaloventeillä. Sitten kun tulee kylmä, kiristettävät hihat ja helma pitävät lämmön sisällä tehokkaasti. Huppu tarjoaa tarvittaessa erinomaisen suojan pyryssä ja kovassa tuulessa, mutta korkea kaulus on oikeasti maailman paras asia, kun tilanne on siltä väliltä tai jostain syystä ei huppua tahdo käyttää. Kaiken kaikkiaan kyseessä on myös erinomainen välikelin vaate, lämpökerraston osa vaikka ohuemman kuoritakin kanssa ja loistava aktiivisen luonnossa liikkujan huppari talvella.

– Valmistaja 101inc.
– Hupullinen fleece-takki
– Musta
– Paksua taktista polyesterkuitukangasta
– Kuitenkin kevyt
– Kiristettävät hihat ja helma
– Lämmin huppu

 

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007