• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Taktinen Suojahuppu Puuvilla Musta

Taktinen Suojahuppu Puuvilla Musta, pakkautuu pieneen tilaan, monikäyttöinen, ulkoiluun, yksiaukkoinen huppu softaajalle tai talviurheiluun, valmistaja Fostex

14,00 € 12,60 €

Taktinen Suojahuppu Puuvilla Musta, yksiaukkoinen suojahuppu, puuvillaa, yksinkertainen ja toimiva, oivallinen talviurheiluun tai vaikkapa softaamiseen!

Taktinen Suojahuppu Puuvilla Musta

Tämä perusmallinen puuvillainen suojahuppu soveltuu mainiosti esimerkiksi lasketteluun, airsoftiin tai muuhun vastaavaan missä kaivataan hyvää ja kevyttä suojaa. 3-reikäisestä ohuesta perusmallisesta suojahupusta poiketen tämä malli ei juurikaan veny käytössä, mutta suojaa sitäkin paremmin ja istuu tukevammin paikallaan eli ei ala lörpöttämään käytössä edes märkänä. Tässä mallissa on todella jämäkkä silmäaukko, jonka reunat on asianmukaisesti vahvistettu.

Materiaali

Tämä huppu on valmistettu 100% puuvillasta. Materiaali on pehmeää, mutta samalla jämäkkää, joten se antaa todella hyvän käyttömukavuuden ja hengittävyyden. Mikä tärkeintä, tämä huppu on erittäin ihoystävällinen, kevyt ja kuivuu kohtuullisen nopeasti.

Muuta

Pesu puuvillan tavoin mielellään maksimissaan 40 asteessa.

Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia suojahuppujamme!

– Taktinen suojahuppu
– Väri musta
– Yksiaukkoinen
– Puuvillaa
– Tukeva yllä
– Menee erittäin pieneen tilaan

Saatat myös pitää...