• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
0kpl jäljellä

Taktinen UBACS Aluspaita FG Camo

Taktinen UBACS Aluspaita FG Camo, maastokuviona moderni FG Camo eli foliage green -kuviointi, kosteutta siirtävä rakenne, tarrapaikat hihoissa, valmistaja 101 Inc.

 

68,00 €

Tyhjennä valinta

Taktinen UBACS Aluspaita FG Camo, maastokuviona FG Camo eli foliage green, taktinen aluspaita, valmistaja 101 Inc.

Taktinen UBACS Aluspaita FG Camo

Tämä lyhennettynä Under Body Armour Combat Shirt on brittien erikoisjoukoille suunniteltu taktinen aluspaita, jonka tarkoitus on pitää käyttäjän iho viileänä ja ilmastoituna. Vaate on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti raskaiden suojaliivien ja lisävarustevöiden kanssa, sillä sen kosteutta siirtävä rakenne pitää taistelijan mukavuustason juuri sen piirun verran siedettävämpänä.

Ominaisuuksia

*Vaalea khakinvärinen kosteutta siirtävä paitaosuus
*MTP kuvioidut hihat
*Hihat jämäkkää polypuuvillaa
*Vetoketjullinen korkea kaulus
*Kovamuoviset kyynärsuoja
*Viistoitetut hihataskut
*Kiristettävät hihansuut
*Hihoissa tarrapaikat esim. lipputunnuksille ja veriryhmille
*Yhdellä paidalla on painoa noin 250 grammaa, riippuen koosta

Mitat

Paitojen koot ovat materiaalista johtuen aavistuksen joustavia, joten kokoon kannattaa laskea pari kolme senttiä lisää, jos haluat tietää paidan tiukan koon.

Kirjainkoko – rinnanympärys senteissä

S – ~95 cm
M – ~110 cm
L – ~120 cm
XL – +130 cm

Muuta

Tämä versio modernista UBACS aluspaidasta on varusteltu myös kovamuoviilla kyynärsuojilla, jotka suojaavat maassa ryömiessä tai tuliasemaa hakiessa kun päällä on taisteluliivi ja paita ilman takkia tai isompia suojuksia. Paitaan kiinnitetyt kyynärsuojat toimivat erinoimaisesti myös isompien pehmustettujen suojusten kanssa, jolloin kulmikas muovipinta pitää pehmustetut suojukset paikallaan taistellessa. Tämä paita on tästä johtuen myös erinomainen valinta airsoft-käyttöön!

Mallina näkyvä mies on 178cm pitkä, paino noin 75kg ja paidan koko on M. Sovituksessa oli myös koko S joka meni päälle mutta hihan pituus jäi mallin mielestä liian lyhyeksi. Kuten kuvasta näkyy myös M koossa hihan pituus on mielestäni aavistuksen lyhyehkö. Itse paidan pituus on reilu ja menee hyvin pepun päälle ja paidan joustavuus oli iso plussa. Paita vaatii aluksi runsasta käyttöä ja pesua jotta hihat pehmenevät, ovat sen verran jäykkää puuvilla/nylonkangasta. Myös kaulus on jännä koska vetämälää vetoktju ylössaakka kiinni paita tuntuu huomattavasti istuvammalta kuin auki ollessaan. Alkukankeuden jälkeen paita on todella pätevän oloinen tarkoitukseensa.

– Valmistaja 101 Inc.
– Taktinen aluspaita, kummassakin olkapäässä tarralla suljettavat taskut
– FG Camo eli foliage green -kuviointi
– Kosteutta siirtävä rakenne
– Kovamuoviset kyynärpaikat
– Tarrapaikkoja arvomerkeille
– Kiristettävät hihansuut

Saatat myös pitää...