• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Tarkka-ampujan Ghillie Naamioviitta

Tarkka-ampujan Ghillie Naamioviitta, Sniper Jacket, naamioitumisarvo maksimiin erittäin kevyen viitan avulla, tuunaa omanlaiseksesi oksilla, varvuilla ja muilla metsän antimilla

76,00 €

Tarkka-ampujan Ghillie Naamioviitta, vihreä, naamioitumisarvo maksimiin erittäin kevyen viitan avulla, tuunaa omanlaiseksesi oksilla, varvuilla ja muulla

Tarkka-ampujan Ghillie Naamioviitta

Tämä onkin aika näppärä vaate. Kyseessä on erittäin kevyt naamiointiviitta, jossa on paljon joustavia lenkkejä kasvillisuuden tai juutin kiinnittämiseen. Viitta on röllipukua näppärämpi vaihtoehto, sillä etuosa jää kokonaan avoimeksi, joten se ei takerru oksiin ja muuhun kasvillisuuteen. Viitta kiinnittyy kolmella klipsillä ja se soveltuu säätövaransa ansiosta niin pienelle, kuin isollekin jantterille.

Lenkit

Viitasta löytyy hurjasti joustavia lenkkejä, joihin voi kiinnittää juuttikangasta tai kasvillisuutta. Näissä seteissä on hemmetin hyvä puoli se, että sen värimaailma pysyy just siinä, minkä vuodenajan värimaailmassa ollaan. Kiinteissä xnipaghillieissä on vähän nihkeää, koska niissä on yksi tietty väriskaala käytössä. Lenkit ovat joustavia ja kunnolla kiinnitetty viitan kangasverkkoon. Lenkkejä löytyy hihoista, hupusta ja selkäosasta.

Muuta

Ja tämän kanssa ei oikeasti tule kuuma! Viitta on jämäkkää verkkoa, joten se päästää ilman vaihtumaan todella hyvin. Verkko myöskin tuo muitakin etuja, kuten painon. Viitta nimittäin painaa sellaisenaan naurettavat 848 grammaa. Viitan mukana toimitetaan kantopussi, jonka saa kiinnitettyä vaikkapa rähinävarusteisiin. Tässä naamioitumisviitassa on irroitettava huppu. Jos olet sitä perinteistä “röllipukua” vailla, niin katsasta tästä täydellinen Helikonin Ghillie naamiopuku.

– Väri oliivinvihreä
– Keinomateriaalia
– Joustavat lenkit, kiinnitä itse kasvillisuutta juuri niinkuin haluat
– Paketti sisältää ainoastaan viitan, muut tuotekuvassa näkyvät kamppeet eivät kuulu hintaan