• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
7kpl jäljellä

Telnyashka Raitapaita Pitkähihainen Kesämalli

Telnyashka Raitapaita Pitkähihainen Kesämalli, tельняшка eli telnyashka klassinen venäläinen raitapaita, reprotuotantoa, valmistaja Sturm – Saksa

Vanhan kunnon venäläisen raitapaidan kesäversio on hengittävä ja mukava takuupaita joka menoon!

24,00 €

Tyhjennä valinta

Telnyashka Raitapaita Pitkähihainen Kesämalli, tельняшка eli telnyashka klassinen venäläinen raitapaita, reprotuotantoa, valmistaja Sturm – Saksa

Telnyashka Raitapaita Pitkähihainen Kesämalli

Nyt niitä taas on tarjolla. Tämä paita on ohut kesäversio, joten se sopii ympärivuotiseen käyttöön. Paita on raitakuvioitu, pohjaväri on valkoinen ja raidat mustia, joten kaiketi sitä pitäisivät palveluspaitanaan laivaston sotilaat tuolla itänaapurin puolella. Paidasta löytyy myös huomattavasti tuhdimpi talviversio!

Materiaali

Paita on valmistettu ilmavasta 100% puuvillasta. Pese aina alhaisessa lämpötilassa ja nurinpäin käännettynä. Älä rumpukuivaa, valkaise tai kohtele kaltoin.

Koot

Paidan koot menevät pukukoon mukaan, tuotekuvassa näkyvä mies käyttää normaalisti M-kokoisia paitoja ja kuvattu paita on kokoa 50.

Muuta

Paita on malliltaan hyvin perusmallinen pitkähihainen paita, jota voisi nopeasti pitkähihaiseksi t-paidaksikin luulla. Eipä telnyashkassa juuri olekaan sen kummempia ominaisuuksia, vaan rehellinen puuvillapaita on kyseessä. Jos tykkäät raidallisista ja simppeleistä paidoissa, joissa saa olla vähän historiaakin takana mallinsa puolesta, niin ei muuta kuin telnyashkaa kehiin. Sturmin versio klassikkomallista on perusvarma ja laadukas vaate, joka palvelee käyttäjäänsä joko niin ulapalla, rannoilla ja erilaisilla kansilla pitkään.

– Valmistaja Sturm, Saksa
Raidallinen, pitkähihainen laivastopaita
– Normaali istuvuus
– Mustavalkoinen raidoitus
– Ohutta puuvillaa, miellyttävä iholla
– Malli sopii myös naisille, kuten tuotekuvista näkyy!

Saatat myös pitää...