• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Telnyashka Venäläinen Hihaton Laivastopaita

Telnyashka Venäläinen Hihaton Laivastopaita palveluspaidan aluspaita, sinivalkoraidallinen, puuvillaa, tiukka istuvuus, valmistaja Sturm – Saksa

Venäjän laivaston hihaton palveluspaitamalli – raidat kaupan päälle!

14,50 € 11,60 €

Tyhjennä valinta

Telnyashka Venäläinen Hihaton Laivastopaita palveluspaidan aluspaita, sinivalkoraidallinen, puuvillaa, tiukka istuvuus, valmistaja Sturm – Saksa

Telnyashka Venäläinen Hihaton Laivastopaita

Tämä paita on ohut kesäversio ja lyhythihainen, joten se sopii ympärivuotiseen käyttöön aluspaidaksi tai hellepaidaksi. Saa tykit sitä D-vitamiinia! Paita on raitakuvioitu, pohjaväri on valkoinen ja raidat sinisiä. Tämä versio on hihaton, mutta meiltä löytyy myös pitkähihainen vaihtoehto!

Materiaali

T-Paita on valmistettu ilmavasta 100% puuvillakankaasta. Pese aina alhaisessa lämpötilassa ja nurinpäin käännettynä. Älä rumpukuivaa, valkaise tai kohtele kaltoin.

Koot

Paidan koot menevät pukukoon mukaan ja tuotekuvissa näette, miten M-koko menee 175cm/75kg kaverille. Siitä koko vaihtuu 5cm/5kg suuntaansa.

Muuta

Paita on malliltaan hyvin perusmallinen ”vaimari” eli menisi rantaleijonan päälle tai mereisänä kesäasusteena, kuten yksinkertaisen hihattoman kuuluukin. Eipä telnyashkassa juuri olekaan sen kummempia ominaisuuksia, vaan rehellinen puuvillapaita on kyseessä. Jos tykkäät raidallisista ja simppeleistä paidoissa, joissa saa olla vähän historiaakin takana mallinsa puolesta, niin ei muuta kuin telnyashkaa kehiin. Sturmin versio klassikkomallista on perusvarma ja laadukas vaate, joka palvelee käyttäjäänsä joko niin ulapalla, rannoilla ja erilaisilla kansilla pitkään.

Täältä löytyy vielä sitten ihan kokonaan hihaton Telnyashka!

– Valmistaja Sturm, Saksa
– Itänaapurin raidallinen laivastopaita
– Hihaton versio
Sinivalkoraidallinen
– Ilmavaa  ja mukavantuntuista puuvillaa

Saatat myös pitää...