facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Teräksiset Saranakäsiraudat

49,00 

0 out of 5

Teräksiset Saranakäsiraudat, väri kiiltävä metalli/kromi, lukittavat, mukana kaksi avainta, toimitetaan pahvikotelossa, valmistaja Fostex

Tukevat ja turvalliset raudat ammattilaiskäyttöön!

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Teräksiset Saranakäsiraudat, väri kiiltävä metalli/kromi, lukittavat, mukana kaksi avainta, toimitetaan pahvikotelossa, valmistaja Fostex

Teräksiset Saranakäsiraudat

Nämä hiukan erikoisemmat saranamalliset käsiraudat ovat pyöristettyä metallia ja niissä on tuplalukot. Paketin mukana toimitetaan kaksi kappaletta avaimia. Kyseessä olevat raudat ovat yleisimmin käytössä vankiloissa ja vankikuljetuksissa, sillä pitkäaikaisessa käytössä saranamallisista raudoista on vaikeampi vääntelehtiä irti ja niiden avulla taltutetun rikollisen aineksen on vaikeampi tehdä kavalia temppujaan käsien rajoitetun liikkuvuuden ansiosta. Jos omakohtaista kokemusta ko. raudoista jo onkin, niin tiedätte kuinkä tärkeitä ominaisuuksia ovat tuplalukitus – joka siis toimii molempiin suuntiin – ja laadukas teräs materiaalina. Muut käsirautamme ja niiden lisävarusteet löydät täältä!

Materiaali

Terästä.

Hoito-ohjeet

Huolla raudat säännöllisesti voitelemalla ne öljyllä ja tarkista, ettei käytettyihin rautoihin ole ilmaantunut teräviä nirhaumia.

– Valmistaja Fostex
– Teräksiset saranakäsiraudat
– Mukana kaksi avainta (2kpl)
– Tuplalukitus (avain ja tappilukitus)
– Saranamalliset

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.