• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

TIW Turvasumutin Geeli 40ML

TIW Turvasumutin Geeli 40ML, öljyvapaa harjoitus-/turvasumutin, lupavapaa, mentolipohjainen, värjäävä, tilavuus 40 ml, valmistaja Proelia – Ruotsi

Suuren kysynnän vuoksi isompien erien (10-50 kpl) toimitusaika on noin 1-2 viikkoa! Kysy tarjousta!

29,90 €

TIW Turvasumutin Geeli 40ML, öljyvapaa, lupavapaa harjoitus-/turvasumutin, geelimäinen, värjäävä, säiliön tilavuus 40 ml, valmistaja Proelia – Ruotsi

TIW Turvasumutin Geeli 40ML

Proelia Protective Gear-malliston – TiW eli Temporary Identifier Witness on värjäävä mentholipohjainen turvasumutin, joka kirvelee niin pirusti silmiin suihkautettuna. Kantosäde on kuulemma 4 metriä, mutta läheltähän nämä turvasuihkeet on käytettäväksi tarkoitettuja ja tehokkaimpia. Kyseessä on lupavapaa aerosoli joka on suunniteltu vain ja ainoastaan itsensä turvaamiseksi. Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa ja ulkona.

Tehoaine

Tehoaineena toimii 95% mentoliperäinen seos, jonka loppua 5% meillekään ei paljasteta. Se kuitenkin on selvä, ettei ainesosiin saa kuulua pippuria tai muita vahvasti allergisoivia pippuriperäisiä komponentteja kyynelkaasuista puhumattakaan.

Ominaisuuksia

Lupavapaa turvasumutin (et tarvitse ostolupaa)
– Öljyvapaa (ei liukasta pintoja)
– Värjää tehokkaasti, eikä peseydy pois pariin vuorokauteen
– 40 ml tilavuus
– Valmistettu Ruotsissa
– Suihke kantaa jopa 4 m
– Geelimäinen rakenne ja tarttuvuus

Muuta

Sumutin värjää kohteensa punaisella väriaineella, jonka luvataan pysyvän pinnoilla kaksi vuorokautta käytöstä. Eli esimerkiksi päällekäyvän kohteen saama suihkuannos merkitsee rötöstelijän pitkäksi aikaa. Väriaine ei lähde pois edes ankaralla pesemisellä, saunomisella tai muille kotikonsteilla! Todella suosittu tuote esim. ravintolahenkilökunnan keskuudessa. Henkilökohtaisesta turvallisuudesta kannattaa ottaa vastuuta ja todella vaativiin tilanteisiin suosittelemme tutustumaan todella kevyeeseen CPE Pro Diamond Luotiliiviin.

– Valmistaja Proelia, Ruotsi
– Värjäävä turvasumutin
Lupavapaa
– Öljyvapaa
– 40 ml purkki
– Kantama jopa 4 metriä

Saatat myös pitää...