• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Black Week erikoisaukioloajat PE 12-17, LA 11-14 ja SU 12-15
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Tracker Kevythuppari Musta

Tracker Kevythuppari Musta, kevyt ja kestävä puuvillakangas, jämäkkä vetoketju, etutaskut, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Vintage Industries

Kevyemmästä materiaalista tehty valiohuppari!

68,00 €

Tyhjennä valinta

Tracker Kevythuppari Musta, kevyt ja kestävä puuvillakangas, jämäkkä vetoketju, etutaskut, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Vintage Industries

Tracker Kevythuppari Musta

Tracker on astetta kevyempi puuvillahuppari, totuttuun Vintage Industries -tyyliin. Hupparissa on etumuksessaan kaksi taskua. Hihansuut on vahvistettu leveällä resorilla. Istuu päälle mukavasti ja tukevasti. Korkea kaulus on aidosti yksi hupparin tärkeimmistä ominaisuuksista. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta mukavasti, erinomainen takin allakin siis. Huppu on kookas ja lämmin. Vetoketju on yläpäästään suojattu kangashupulla ja -taustalla, joten se ei tartu niin helposti partaan tai leukaan.

Materiaali

Valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesterista, koska joskus pelkkä puuvilla ei vain riitä! Tätä samaa kombinaatiota käytetään myös Derby, Base ja Irun -huppareissamme, eikä moitteita ole löytynyt. Metallivetoketju on jämäkkää sorttia, eikä mikää rimpula. Vaikka Dunderdonin S18 on edelleen huppareiden kunkku, Tracker serkkuineen pääsee erittäin lähelle ja vielä erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Koot

Tracker on istuvuudeltaan normaali eikä slim-fit tai pussimaisen ylileveä. Kuvien malli on 178cm/78kg ja pitää yllään L-kokoa, mutta M-kokokin mahtuisi, mikäli timmimpää hupparia tarvitaan. Koko muuttuu noin 5-10kg/5cm suuntaansa per koko, joten ota tämä huomioon, mikäli tarvitset isompaa hupparia. Näin esmes XL huppari olisi passeli noin 185cm/85-90kg kaverille. Mikäli olet salilla eka, etkä vika ja raamia löytyy, niin kannattaa ottaa suoraan kokoa isompi huppari. Mutta kyllähän sä tiedät tämän jo!

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulan lämpimänä puhureissa. Huppu on tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä, Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Tätä hupparia ja sen paksumpia kavereita on saatavana useassa värissä, jotka löydät täältä! Katso kunkin hupparin omalta tuotekortilta tämän hetken saatavuus verkkokaupastamme ja myymälästämme.

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyt kevät-kesäkauden huppari
– Normaali mitoitus
– Musta
– Korkea kaulus
– Tilava huppu
– 80% puuvillaa, 20% polyesteriä
– Laadukas metallivetoketju
Vankka suositus!