• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Tracker Reisitaskushortsit Musta

Tracker Reisitaskushortsit Musta, puuvillakangas, paljon taskutilaa, kevyet ja istuvat reisitaskushortsit, joustava kangas, avoimet etutaskut, vetoketjulliset viistot reisitaskut, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Uudet tekniset reisitaskushortsit Vintage Industriesiltä!

75,00 € 63,00 €

Tyhjennä valinta

Tracker Reisitaskushortsit Musta, puuvillakangas, paljon taskutilaa, kevyet ja istuvat reisitaskushortsit, joustava kangas, avoimet etutaskut, vetoketjulliset viistot reisitaskut, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Tracker Reisitaskushortsit Musta

Uuden V/Technical -malliston reisitaskulliset shortsit Vintage Industriesiltä! Trackerit ovat erittäin pätevät taktisemman shortsit, hieman Helikonin Urban Tacticalien hengessä, joskin materiaali on huomattavasti kevyempää ja joustavampaa. Nämäkin istuvat hyvin, antavat vähän extrasti liikkumatilaa ja pitävät helteellä paikat mukavan viileinä. Taskutilaa riittää, ja erityismaininta pitää antaa vetoketjullisille reisitaskuille. Näitä viistoja reisitaskuja saisi olla melkein kaikissa pöksyissä ihan vakiona.

Materiaali

Trackerien materiaali on aavistuksen joustavaa 65/33/2% polyester/cotton/spandex -sekoitetta, joka kestää jouston lisäksi myös kulutusta.

Mitat & koko

Trackerit toimitetaan tuumakokoina ja shortsit kun on kyseessä, koot ovat tietenkin vyötäröstä, kuten farkuissakin. Eli oman koon saat näppärästi selville farkuistasi tai sitten mittaamalla vetomitalla suoraan tuumat käyttämiesi housujen vyötäröstä tai senttimitalla, kunhan muistat muuntaa mitan tuumiksi jakamalla 2,54:llä.

Trackerit noudattavat suunnilleet normaalia mitoitusta, sillä kuvien 178cm/77kg mallilla on yllään 34″32″ ja hän pitää kyseisiä housuja sopivina.

Muuta

Ottakaa siis ihan se peruskoko jota normaalistinkin käytätte tai verratkaa omaan farkkukokoonne. Jos haluat tilavammat pöksyt, ota kokoa isommat ja hoida kiristyshommat vyöllä. Taskuja on ne perinteiset eli avoimet etutaskut, läpälliset takataskut ja isot reisitaskut. Lisäksi oikealla on erityinen pistotasku, jonka käyttötavan löydätte tuotekuvistamme!

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi koot!

Tästä löydät saman valmistajan Rico Cargo Reisitaskuhousut, joissa kaikki taskut suljetaan vetoketjuilla!

– Valmistaja Vintage Industries
– Ryhdikkäät reisitaskushortsit
– Joustava polycotton-kangas
– Kestävä rakenne
– Istuva malli, normaali mitoitus
– Musta
– Kuivuvat nopeasti

Saatat myös pitää...