• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Travel John Matkavessa

Travel John Matkavessa, kolmen pussin pakkaus, kompostoitava malli, kun hätä yllättää – ota pussi ja pissaa! Tutustu tästä laajaan US cooper reppu valikoimaamme!

Erikoismallistoa jota saatavana aina silloin tällöin!

22,60 €

Avainsana: Brand:

Travel John matkavessa, kolmen pussin pakkaus, kun hätä yllättää – ota pussi!

Travel John Matkavessa

Jos nyt sattuu että meinaa tulla kus.. tukalat paikat ja pitää päästää ykköshädälle, eikä mailla halmeilla ole puskaa tai sopivaa toimituspaikkaa, Agentti pelastaa. Me myymme vessan, joka kulkee mukana, joka ei vuoda tai haise. Hyvät naiset – kyllä, tämä sopii myös naisten käyttöön – ja herrat: Travel John! Laitteessaa on käyttöohjeet, mutta eiköhän jokainen tiedä suunnilleen miten laite avataan ja asennetaan. Esittelyvideon voi katsoa täältä.

Miten ihmeessä tämä toimii?

Travel John käyttää uusinta nesteensitomis ja hajunpoistoteknologiaa nimeltään LIQSORB. Tämä raemainen aine sitoo tehokkaasti kosteuden itseensä ja eliminoi pahat hajut. Ihmeellisintä tässä on se, ettää käyttännössä heti kun rakeet kastelee, ne imaisevat vedet itseensä ja pysyvät vielä kuivinakin. Rakeiden kemiallinen koostumus on mysteeri, mutta se kerrotaan, että käytetty materiaali on täysin myrkytöntä. Agentti ei ihmettele sen kummemmin, vaan toteaa, että tämä laite tosiaan toimii.

Mitat & vetoisuus

Käyttöpussin vetoisuus on maksimissaan 0,8 litraa eli isompikin kaveri löytää tarpeeksi tilaa omille tarpeilleen. Avatun pussin mitat ovat 13 x 22 cm. Käyttämätön pussi vie suklaapatukan verran tilaa ja painaa vain 20 grammaa.

Muuta

Pussin rakenne on kaksiosainen “pussi pussissa”. Pussia voi käyttää kunnes se on tyhjä. Täytettynä pussi on täysin valumavapaa eli sitä ei erikseen tarvitse sulkea. Sisäpussi, joka imee kosteuden itseensä, pysyy sisällä isommassa pussissa rankemmassakin menossa. Koko laite on täysin maatuva, joten se voi laittaa täytenä vaikka kompostiin.

– Valmistaja Travel John International
Matkavessa
– Kolmen pakkaus
– Täysin hajuton ja vuotovapaa tuote
– Voi kompostoida
– Myrkytön
– Vetoisuus maksimissaan 0.8L

 

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus