• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Trekking Pants Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta

Trekking Pants Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta, runsaasti taskuja, mukana näppärä vyö, lahkeet saa irti kahdesta kohdasta, tunnetaan myös nimellä katkolahjehousut, valmistaja Surplus Raw Vintage

Erinomaiset viileät ja vaaleat reissuhousut!

68,00 €

Tyhjennä valinta

Trekking Pants Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta, runsaasti taskuja, mukana näppärä vyö, lahkeet saa irti kahdesta kohdasta, tunnetaan myös nimellä katkolahjehousut, valmistaja Surplus Raw Vintage

Trekking Pants Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta

Nyt on kyseessä todella monipuoliset housut, nimittäin samalla rahalla kolmeksi eripituiseksi vaatteeksi muuntuvat sekä tyylikkäät reisitaskuiset. Housut voi vetoketjuin irroittaa kahdelta korkeudelta eli kaprihousujen pituudelta nilkoista tai polven korkeudelta. Modattavuuden lisäksi taskuja ja säilytystilaa on runsaasti, joten nämä housut sopivat erinomaisesti luonnossa liikkumiseen ja reissailuun. Lahkeet ovat täyspitkänä vyötäröön nähden todella pitkät, joten trekking kengät tai muut vastaavat jalkaan jossei ole luonnostaan hujoppi, tokihan lahkeita saa siis lyhennettyä kätevästi!

Materiaali

Erittäin kestävää, mutta samalla kevyttä polyesterpuuvillaa (65%/35%). On kevyttä yllä, mutta kestää käyttöä. Vetoketjut ovat niin ikään jämäkkää sorttia.

Koot

Kirjainkoko – Tuumakoko, vyötärö/lahje – Koot sentteinä, vyötärö/lahje (sulkeissa irroitetuilla lahkeilla)

M – 34″33″ – vyötärö 84 cm – lahje 83 cm (54 cm – 30 cm)

L
– 36″33″ – vyötärö 88 cm – lahje 83cm (54cm – 30cm)

XL – 38″33″ – vyötärö 92 cm – lahje 83cm (54cm – 30cm)

2XL – 40″33″ – vyötärö 96 cm – lahje 83 cm (54cm – 30cm)

Muuta

Taskuja näissä katkolahjehousuissa on yhdet edessä (suljetaan vetoketjuilla), yhdet takana (vetoketjulliset), yhdet reisien kohdalla, joissa vasemman reiden tasku on jaettu kahdeksi pienemmäksi taskuksi. Reisitaskut suljetaan tarranauhalla, lisäksi ylimmässä irroitettavassa lahkeessa on vetoketjulliset taskut. Housut suljetaan vetoketjulla ja napilla, kiristetään sopivaksi vyöllä. Emme muuten turhaan kehu näiden housujen käyttömukavuutta, sillä kattavissa kenttätesteissä kiiteltiin erityisesti irroitettavien lahkeiden tuomaa viileyttä ja materiaalin miellyttävyyttä. Suosittelemme varauksetta!

– Valmistaja Surplus Raw Vintage
– Mukana housujen sävyyn kuuluva canvasvyö
– Mustat
Kolmet housut yhden hinnalla
– Vetoketjulliset, irroitettavat lahkeet
– Paljon taskuja useissa eri kohdissa
– Kestävää ja miellyttävää materiaalia

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus