1kpl jäljelläSuositeltu

Trimm Army 85L Vedenpitävä Laukku

Trimm Army 85L Vedenpitävä Laukku, erinomainen varustereppumallinen laukku veneilijälle, vetoketjullinen sulku, yksinkertainen rakenne meinaa kestävää, valmistaja Trimm – Tšekki

Uutuustuote kesälle 2020 – huippulaadukas tšekkiläinen taktinen vedenpitävä laukku!

128,00 €

Trimm Army 85L Vedenpitävä Laukku, erinomainen varustereppumallinen laukku veneilijälle, vetoketjullinen sulku, yksinkertainen rakenne meinaa kestävää, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Army 85L Vedenpitävä Laukku

Trimm pölläytti Agentin eteiseen semmoisen kasan vedenpitäviä laukkuja, että alta pois risut ja männyn etäpesäkkeet. Tässä tuoreen malliston keskikastin laukkuihin kuuluvassa Army S -laukussa on klassisen yksinkertainen rakenne, teipatut saumat ja vedenpitäväksi saumattu vetoketju, joka e kestää vettä aina pinnan alle uppoamiseen saakka. Laukun vedenpitävyys ovat valttia veneilijälle, joka ei halua vaihtovaatteiden tai herkkien varusteiden kastuvat matkalla. Tukeva kantokahva mahdollistaa kantamisen vaakatasossa, joskin säädettävä olkahihna toimii pitkien kantomatkojen aikana mukavimpana vaihtoehtona.

100% DWR-nylonia, joka on yksi kestävimmistä vedenpitävistä kangasmateriaaleista tällä hetkellä.

Koko, mitat & tilavuus

Mariner on mitoiltaan 38 cm x 38 cm x 61 cm, joten tilaa riittää 85 litraan asti. Jos kaipaat hieman kookkaampaa vedenpitävää laukkua, katsasta Trimmin valtava Mariner -malli täältä!

Muuta

Tässä laukussa on perinteinen kaksiosainen ja tarranauhalla yhdistettävä kantokahva. Jykevän rakenteensa vuoksi laukku kestää kunnolla painoa, joskin ideaalitilanteessa sinne laitetaan päällysvaatteet ja vaihtovaatteet vesistöä ylittäessä. Säilytyskäytössä repun voi sen sijaan sulloa täyteen melkein mitä vaan aina suositeltuun 30 kilogramman lastiin asti, mutta aivan käsittämättömän painavaa lastia tai teräviä esineitä, kuten työkaluja tai kiviä sinne ei kannata laittaa, jos mielii kantaa niitä pitkiä matkoja maastossa.

– ValmistajaTrimm, Tšekki
Vedenpitävä laukku
– Kestävät hihnat ja kätevä kantokahva
– Kumitettu vetoketju
– Tummanvihreä
– Teipatut saumat

Saatat myös pitää...