• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Suositeltu

Trimm Bivak Kahden Hengen Teltta Sand

Trimm Bivak Kahden Hengen Teltta Sand, mahtavan kompakti kahden hengen teltta, vaalea hiekanvärinen kuviointi, 4000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Erinomainen kevyt kahden hengen teltta maastoon tai festareille!

119,00 €

Trimm Bivak Kahden Hengen Teltta Sand, mahtavan kompakti kahden hengen teltta, vaalea hiekanvärinen kuviointi, 4000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Bivak Kahden Hengen Teltta Sand

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Bivak on erinomainen pienempi 2 hengen perusteltta, jossa majoittuu mukavasti kaksi henkilöä ja vähemmän mukavasti kolme henkeä. Käytettävyyttä ajatellen teltassa on kaksi sisäänkäyntiä ja pientä suoja-aukkoa, joiden vuoksi vesi ei sada ihan suoraan sisään. Majoittujat voivat säilyttää tavaransa näin oman katoksen alapuolella ja liikkua teltasta sisään sekä ulos olematta toistensa tiellä. Monioviaukkoinen rakenne on mahtava juttu myös siltä kannata, että huonolla säällä voi käyttää sitä sisäänkäyntiä, joka on säätilan huomioonottaen sillä suojaisammalla puolella. Bivakin sisätelttaa voi käyttää kätevästi myös sellaisenaan, jos sateesta ei ole vaaraa – tuuletus toimii taatusti, eikä hyttysistä ole pelkoa!

Paino & mitat

Teltan mitat ovat pituus 25+260+25 cm, 52,5+130+52,5 cm pohjan leveys ja 100 cm teltan korkeus. Katso selkeämpi kaavio tuotekuvista! Paino koko komeudelle kertyy 2,6 kg. Pakattu koko 15 x 15 x 45 cm. Lattia 100 % nylonia PU 10 000 mm vedenpitävyys. Sisäteltan metariaalina erityisen hengittävää 100 % polyesteri.

Materiaalit

Pintakangas 100% polyesteriä/monikerroksista vedenpitävää polyethyleeniä, jonka testattu vesipatsasarvo on 4000 mm H2O. Sisäteltta on hengittävää ja kestävää WR-polyesteriä. Pohja vedenpitävä polyeteenipressua. Kaarirakenteet Durawrap 8,5-9,5  -materiaalia. Teltan rakenteiden saumat on erikseen teipattu, jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Alumiiniset tukikaaret pitävät teltan koossa, eivätkä pullistele välilevyjä mukana kulkiessaan.

Muuta

Tämä teltta sopii erinomaisesti myös rankempaan reissaamiseen, esimerkiksi maastoautoilijoille, joiden konteissa roidant joutuvat kovaan höykytykseen. Maastokuviointi häivyttää teltan mahtavasti useimpiin vehreisiin metsämaastoihin, joten Bivak on apuvälineeksi myös metsästäjälle. Sisäteltan ovi ja yläosa ovat hengittävää verkkoa ja ulkoteltassa on säädettävät tuuletusaukot. Ohio on helppo ja nopea pystyttää. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille. Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muutkin teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kompakti kahden hengen teltta
– Vettäpitävä pintakangas
– Sand, hiekanvärinen
– Mukana kantokassi
– Laadukkaat materiaalit