• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Trimm Divan Jättikokoinen Makuupussi Sininen

Trimm Divan Jättikokoinen Makuupussi Sininen, Comfort-käyttölämpötila +3, sininen pintakangas, eristysarvo 300g/m2, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Tilava ja lämmin jättipussi keväästä syksyyn!

95,00 €

Trimm Divan Jättikokoinen Makuupussi Sininen, Comfort-käyttölämpötila +3, sininen pintakangas, eristysarvo 300g/m2, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Divan Jättikokoinen Makuupussi Sininen

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Divan on erinomaisten peruspussin ominaisuuksiensa lisäksi todellinen tilaihme. 110 x 220 cm koko tarkoittaa sitä, että yhteen pussiin mahtuu tilavasti pyörimään normaalikokoinen aikuinen, pari pienempää ihmistä tai isompikin köriläs vailla huolta ahdistavista olosuhteista. Kyseessä on perimmiltään perusmakuupussi, jonka tekokuiturakenne tekee siitä kestävän ja kevyen kaverin leudommissa lämpötiloissa. Tämä makuupussi sopii erinomaisesti alkukeväästä syksyyn asti, ennen kuin varsinaiset pakkaskelit alkavat.

Paino & mitat

Divanin pituus levitettynä 220 cm, mutta tarkoitettu maksimissaan 195cm pitkille henkilöille. Pienemmille on sitten vielä lisää extratilaa! Leveyttä ällistyttävät 110 cm. Painoa kertyy 2100 grammaa. Koko kompressiolaukkuun pakattuna 25 x 42 x 30 cm.

Materiaalit

Divanin pintakangas on 100% polyesteriä ja tarkemmin Diamond DWR -pinnoitettua sellaista. Eristävänä täytteenä on käytetty 100% polyesteriä eli PES Pongee -materiaalia.
Lämmöneristys on tarkalleen luonnonuntuvan ominaisuuksia jäljittelevää Hollow Fibre1 -kuitua, jonka eristävät ominaisuudet ovat 300g/m2 eli 150g molemmilla puolilla (2 x 150 g/m2).

Muuta

Pussi painaa 2,1 kiloa, joten se ei ole ihan kevyimmästä päästä reppureissaajan varusteeksi, mutta sen saa kuitenkin melko pieneen tilaan kompressiopussinsa avulla. Vanhojen vielä monta kiloa painavampien makuupussien heivaamisen jälkeen repun painossa on mahdollista säästää paljon painoa. Vanha reppureissaajien ja vaeltajien viisaushan kertoo, että kilo repussa vastaa kahta jaloissa. Vai miten se oli? Kunnon makuualustan kanssa pussi myös eristää erittäin hyvin myös Comfort-lämpötilansa eli +3°C jälkeen, vaikka vain masokistit lähtevät -9°C kovempiin pakkasiin pussin kanssa. Extreme-lämpöltilansa eli -28°C kanssa pussi vielä suojaa käyttäjäänsä alilämpöisyydeltä jonkin aikaa, mutta niille keleille sitten rankemmat varusteet, jookosta joo. Täältä löydät muut makuupussimme, joiden joukosta kevyempää ja tuhdimpaa pussia hakevat löytävät taatusti omansa!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kolmen vuodenajan extraleveä makuupussi
– Sininen värisommitelma
– Mukana mustapunainen kompressiopussi
– Käyttölämpötilan viitearvot Comfort: +3°C, Limit -9°C, Extreme -28°C
– Laadukkaat ja kestävät materiaalit