• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Trimm Focus Kolmen Hengen Teltta Sand

Trimm Focus Kolmen Hengen Teltta Sand, tilava kolmen hengen teltta, hiekan värinen ulkoteltta, ulkoteltalle 4000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, kätevä koota ja purkaa yksinkin, helppo pitää puhtaana, valmistaja Trimm – Tšekki

Huipputilava kolmen-neljän hengen teltta maastoon, festareille ja metsälle!

259,00 €

Trimm Focus Kolmen Hengen Teltta Sand, tilava kolmen hengen teltta, hiekan värinen ulkoteltta, ulkoteltalle 4000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, kätevä koota ja purkaa yksinkin, helppo pitää puhtaana, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Focus Kolmen Hengen Teltta Sand

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Focus on poikkeuksellinen tilava 3-4 hengen perusteltta, jossa majoittuu nelihenkinen perhe ja jopa viides tai kuudeskin henkilö, jos tilavan eteisosan ottaa majoituskäyttöön. Käytettävyyttä ajatellen teltassa on kaksi sisäänkäyntiä ja vielä erillinen takatuuletusaukko, joten vaihtoehtoja ilman liikkumiselle riittää. Sisäteltta on erittäin hyvin ilmastoitu verkkorakenteensa ansiosta, joten sitä voi käyttää kuivalla ja kuumalla säällä sellaisenaan – hyttyset ynnä muut otukset pysyvät poissa tilasta. Majoittujat voivat säilyttää tavaransa tilavan eteiskatoksen alla ja liikkua teltasta sisään sekä ulos olematta toistensa tiellä, jos eteisessä oleskellaan. Monioviaukkoinen rakenne on mahtava juttu myös siltä kannata, että huonolla säällä voi käyttää sitä sisäänkäyntiä, joka on säätilan huomioonottaen sillä suojaisammalla puolella.

Paino & mitat

Sisäteltan mitat: leveys 220 cm ja pituus oletetun nukkumissuunnan osalta 205 cm + 160 cm eteistilaa sisäteltan edessä. Teltan korkeus n.130 cm. Paino tälle tilavalle teltalle kertyy 5,1 kg. Pakattu koko 19 x 19 x 45 cm.

Materiaalit

Pintakangas 100% monikerroksista vedenpitävää polyesteriä, jonka testattu vesipatsasarvo on 4000 mm H2O. Sisäteltta on hengittävää ja kestävää WR-polyesteriä. Pohja vedenpitävää nylonpressua. Kaarirakenteet 8,5-9,5 mm paksuista Durawrap-materiaalia. Teltan rakenteiden saumat on erikseen teipattu, jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Alumiiniset tukikaaret pitävät teltan koossa, eivätkä pullistele välilevyjä mukana kulkiessaan.

Muuta

Tämä teltta sopii erinomaisesti myös rankempaan reissaamiseen, esimerkiksi maastoautoilijoille. Väritys häivyttää teltan mahtavasti useimpiin vaaleisiin kangasmetsämaastoihin, joten Focus ei pistä silmään inhoittavasti. Sisäteltan ovi ja yläosa ovat hengittävää verkkoa ja ulkoteltassa on säädettävät tuuletusaukot. Ohio on helppo ja nopea pystyttää. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille, varsinkin jos majoittujia on isompi kööri.

Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muut teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Tilava 3-4 hengen teltta isolla eteisellä
– Vettäpitävä pintakangas
– Vaalea sand-väritys
– Mukana kantokassi
– Laadukkaat materiaalit