• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
2kpl jäljellä

Trimm Freedom Makuualusta Hunter Camo

Trimm Freedom Makuualusta Hunter Camo, kookas makuualusta retkikäyttöön, metsämaastokuvioitu pintakangas, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Kätevän kookas makuualusta retkille keväästä syksyyn!

69,90 €

Trimm Freedom Makuualusta Hunter Camo, kookas makuualusta retkikäyttöön, metsämaastokuvioitu pintakangas, mukana säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Freedom Makuualusta Hunter Camo

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin makuualustojen valiojoukkoon kuuluva Freedom on mahtava kaveri retkeilyyn, vaellukseen tai yleisesti kaikkeen mahdolliseen yöpymiseen, ettei vain tarvitsisi lattialla tai kanervikossa maata. Alusta on kookas ja eristää erittäin tehokkaasta lämpöä. Erityismainintana on pakko kehaista tuota alustan venttiiliä, joka täyttää laitteen aika napakaksi automaattisesti ja jonka avulla pakkaaminen sekä ilmanpoisto ovat nopeita toimenpiteitä. Lisäksi on pakko kehua Freedomin kokoa, jotka riittää kookkaimmillekin miehenköriläille. Tämä alustan versio on verhottu komeaan hunting camo -kuviointiin, joka imitoi metsämaastoa realistisen ulkomuotonsa ansiosta. Tai kautta. Joka tapauksessa, on metsässä kuin kotonaan!

Paino & mitat

Levitetyn makuualustan koko on 193 x 64 x paksuus 5 cm. Painoa pakattuna 1550 grammaa. Pakattu koko on 15 x 66 cm.

Materiaalit

Alustan materiaali on 75D polyesteriä polyuretaanipinnoitteella. Nämä ominaisuudet tekevät Freedomista todella tehokkaan lämmöneristäjän! Alustan saa rullalle kätevästi mukana tulevien kiristyshihnojen ansiosta, joten vaivalloinen sullominen takaisin suojapussiin ei ole ainapakollista.

Muuta

Kunnon makuualustan kanssa myöm makuupussisi eristää hyvin myös Comfort-lämpötilansa jälkeen. Kannattaa siis ajatella pussia ja alustaa parina!

Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen, joka kevyellä repulla telttailijan valinta!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kätevä ja kookas makuualusta!
– Hunting Camo -kuviointi
– Mukana suojapussi
– Laadukkaat ja kestävät materiaalit