• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
1kpl jäljellä

Trimm Freedom Makuualusta Vihreä

Trimm Freedom Makuualusta Vihreä, kookas makuualusta retkikäyttöön, vihreä pintakangas, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Kätevän kookas makuualusta retkille keväästä syksyyn!

75,00 €

Trimm Freedom Makuualusta Vihreä, kookas makuualusta retkikäyttöön, vihreä pintakangas, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Freedom Makuualusta Vihreä

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin makuualustojen valiojoukkoon kuuluva Freedom on mahtava kaveri retkeilyyn, vaellukseen tai yleisesti kaikkeen mahdolliseen yöpymiseen, ettei vain tarvitsisi lattialla tai kanervikossa maata. Alusta on kookas ja eristää erittäin tehokkaasta lämpöä. Erityismainintana on pakko kehaista tuota alustan venttiiliä, joka täyttää laitteen aika napakaksi automaattisesti ja jonka avulla pakkaaminen sekä ilmanpoisto ovat nopeita toimenpiteitä. Lisäksi on pakko kehua Freedomin kokoa, jotka riittää kookkaimmillekin miehenköriläille.

Paino & mitat

Levitetyn makuualustan koko on 193 x 64 x paksuus 5 cm. Painoa pakattuna 1550 grammaa. Pakattu koko on 15 x 66 cm.

Materiaalit

Alustan materiaali on 75D polyesteriä polyuretaanipinnoitteella. Nämä molemmat tekevät Freedomista todella tehokkaan lämmöneristäjän!

Muuta

Kunnon makuualustan kanssa myös makuupussisi eristää hyvin myös Comfort-lämpötilansa jälkeen. Kannattaa siis ajatella pussia ja alustaa parina!

Kuinka täytetään ja tyhjennetään

Avaa makuualusta ja ensimmäisllä kerroilla puhalla venttiiliin. Kun alustaa on käytetty muutamia kertoja se rupeaa täyttymään myös itsekseen, muista sulkea venttiili ennen nukkumaanmenoa. Tyhjennettäessä avaa venttiili ja taita patja puoliksi ja tyjennä suurimmat ilmat ulos. Sulje venttiili ja rupea rullaamaan makuualustaa kasaan, puolessa välissä avaa venttili ja rullaa loppuun. Vältä kosketusta tulen kanssa, käytä pesuun mietoa pesuaine liuosta, ei klooripesua.

Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen, joka kevyellä repulla telttailijan valinta!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kätevä ja kookas makuualusta!
– Vihreä
– Mukana kompressiopussi ja pikakorjaus paketti
– Laadukkaat ja kestävät materiaalit