• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Black Week erikoisaukioloajat PE 12-17, LA 11-14 ja SU 12-15
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljellä

Trimm Highlander Kolmen Vuodenajan Makuupussi Sininen

Trimm Highlander Kolmen Vuodenajan Makuupussi Sininen, Comfort-käyttölämpötila +2, sininen pintakangas, eristysarvo 200g/m2, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Erinomainen peruspussi keväästä syksyyn!

99,00 € 84,00 €

Tyhjennä valinta

Trimm Highlander Kolmen Vuodenajan Makuupussi Sininen, Comfort-käyttölämpötila +2, sininen pintakangas, eristysarvo 200g/m2, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Highlander Kolmen Vuodenajan Makuupussi Sininen

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Highlander on mahtava perusmakuupussi, jonka tekokuiturakenne tekee siitä kestävän ja kevyen kaverin leudommissa lämpötiloissa. Tämä makuupussi sopii erinomaisesti alkukeväästä syksyyn asti, ennen kuin varsinaiset pakkaskelit alkavat. Pussi painaa vain 1,4kg ja sen saa melko pieneen tilaan kompressiopussinsa avulla. Vanhojen monta kiloa painavien makuupussien heivaamisen jälkeen repun painossa on mahdollista säästää useita kiloja. Vanha reppureissaajien ja vaeltajien viisaushan kertoo, että kilo repussa vastaa kahta jaloissa. Vai miten se oli?

Paino & mitat

Highlanderin leveysmitat ovat  185 cm pitkän “normaalikoon” osalta 85 cm rinnan korkeudelta ja 58 cm kärjistä. Painoa pakattuna 1400 grammaa. Pakattu koko 18 x 34 x 19 cm.

Materiaalit

Pussin pääraaka-aine on nylonpohjainen DWR-kuitumateriaali, joka eristää lämpöä 200 g/m2 (2×100 g/m2) vahvuudella. Sisäpuolelta pussit ovat pehmoista 100% PES pongee polyester-kangasta.

Muuta

Kunnon makuualustan kanssa pussi myös eristää erittäin hyvin myös Comfort-lämpötilansa eli +2°C jälkeen, vaikka vain masokistit lähtevät -5°C kovempiin pakkasiin pussin kanssa. Extreme-lämpöltilansa eli -20°C kanssa pussi vielä suojaa käyttäjäänsä alilämpöisyydeltä jonkin aikaa, mutta niille keleille sitten rankemmat varusteet, jookosta joo. Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen, joka kevyellä repulla telttailijan valinta!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kolmen vuodenajan makuupussi
– Sininen värisommitelma
– Mukana mustapunainen kompressiopussi
– Käyttölämpötilan viitearvot Comfort: +2°C, Limit -3°C, Extreme -20°C
– Laadukkaat ja kestävät materiaalit