• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Trimm Mariner 110L Vedenpitävä Reppu

Trimm Mariner 110L Vedenpitävä Reppu, erinomainen varustereppu veneilijälle, muoviklipsillinen käärittävä sulkumekanismi, yksinkertainen rakenne meinaa kestävää, valmistaja Trimm – Tšekki

Uutuustuote kesälle 2019 – huippulaadukas tšekkiläinen taktinen vedenpitävä reppu!

128,00 €

Trimm Mariner 110L Vedenpitävä Reppu, erinomainen varustereppumallinen laukku veneilijälle, muoviklipsillinen käärittävä sulkumekanismi, yksinkertainen rakenne meinaa kestävää, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Mariner 110L Vedenpitävä Reppu

Trimm pölläytti Agentin eteiseen semmoisen kasan vedenpitäviä laukkuja, että alta pois risut ja männyn etäpesäkkeet. Tässä malliston kookkaimpiin kuuluvassa Marinerissa on klassisen yksinkertainen rakenne, teipatut saumat ja klipsillä suljettava suuaukko, joka ei oikeaoppisesti käytettynä päästä vettä läpi, ei sitten ollenkaan. Laukun vedenpitävyys ja kelluvuus mahdollistavat käytön vesistön ylityksissä kellukkeena. Erittäin hengittävästä UTX Duraflex -materiaalista valmistetut olkahihnat ja lantiovyön saa halutessaan irti, sillä ne ovat kiinni tarranauhapaneelissa. Tukeva kantokahva mahdollistaa kantamisen myös vaakatasossa.

1680D Oxford-kangasta, jossa TPU-pinnoite. Suomeksi: vahvaa kuin pirulainen. Muoviosat ja kantohihnat kestävää PES UTX Duraflex -materiaalia.

Koko, mitat & tilavuus

Mariner on mitoiltaan 35 cm x 35 cm x 100 cm, joten tilaa riittää 110 litraan asti. Jos kaipaat hieman kompaktimpaa vedenpitävää laukkua, katsasta Trimmin pienempi Army S -malli täältä!

Muuta

Tässä laukussa on myös perinteinen kantokahva, joten sulkumekanismia ei kannata tai ole tarkoituskaan käyttää nostamiseen. Jykevän rakenteensa vuoksi reppu kestää kunnolla painoa, joskin ideaalitilanteessa sinne laitetaan päällysvaatteet ja vaihtovaatteet vesistöä ylittäessä. Säilytyskäytössä repun voi sen sijaan sulloa täyteen melkein mitä vaan aina suositeltuun 40 kilogramman lastiin asti, mutta aivan käsittämättömän painavaa lastia tai teräviä esineitä, kuten työkaluja tai kiviä sinne ei kannata laittaa, jos mielii kantaa niitä pitkiä matkoja maastossa. Olkahihnaston korkeutta voi myös säätää kätevällä tarranauhakiinnityksellä.

– ValmistajaTrimm, Tšekki
Vedenpitävä reppu
– Kestävät hihnat, kantokahva ja lantiovyö
– Käärittävä ja lukittuva sulku
– Tummanvihreä
– Teipatut saumat

Saatat myös pitää...