• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Trimm Money Belt Rahavyö Piilotasku

Trimm Money Belt Rahavyö Piilotasku, beige eli beessi eli vaalea hiekanvärinen, kaksi tasku, huomaamaton rakenne, näppärä ratkaisu arvotavaran ja rahojen säilyttämiseen, valmistaja Trimm – Tšekki

Edullinen ja näppärä turva arvotavarojen säilytykseen matkalla!

9,00 €

Trimm Money Belt Rahavyö Piilotasku, beige eli beessi eli vaalea hiekanvärinen, kaksi tasku, huomaamaton rakenne, näppärä ratkaisu arvotavaran ja rahojen säilyttämiseen, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Money Belt Rahavyö Piilotasku

Tässä näppärässä piilotaskussa reissudokumentit liikkuvat mukana huomaamattomasti. Money Belt asennetaan esimerkiksi paidan tai takin alle, jolloin asiakirjat, passi, rahat ja vaikkapa pienempi älyläite pysyvät pitkäkyntisten ulottumattomissa. Pussin takapuoli on  sileää kangasta, joten käytettäessä se ei tule hankaamaan inhottavasti. Lähdössä reissuun ja arvotavaroiden piilottaminen ongelmana? Ota rahavyö ja liiku rennommin.

Koko & paino

Taskuosion mitat ovat kutakuinkin 39 x 12 cm ja painoa tyhjälle Money Beltille kertyy vain 50 grammaa.

Materiaali

100 % Nylon ripstop -kangasta. Erittäin kestävää ja repäisylujaa. Samaa materiaalia käytetään mm. erikoiskevyiden telttakankaiden tuottamisessa.

Taskut

Money Beltissä on yksi vetoketju ja sen alla kaksi asiakirjataskua. Molempiin taskuihin mahtuu helposti esimerkiksi passi, seteleitä tai paperitulosteita taitettuna. Muista sitten se, että säilöttävät tavarat kannattaa ensin laittaa esim. minigrip-pussiin, jotta hiki ei pääse turmelemaan pussissa olevia tavaroita, vaikka nylonkangas nyt aavistuksen kosteutta sietääkin.

Käyttö

Yleinen käyttöohje rahavyölle, mikäli haluat säilyttää tavarasi “oikein” eli vaatteiden alla: laita arvotavarat pussin sisälle, jotta sen koko ja tuntuma vastaavat käyttöä. Pue rahavyö lantioluiden yläpuolelle ja kiristä se niin kireälle kuin on mukava olla. Laita yllesi matkavaatteet ja katso onko tasku parhaiten piilossa keskellä vartaloa tai vaikkapa vähän sivussa. Varsinkin tropiikissa kannattaa pukea ilmavan löysä paita päälle ja voit olla varma, ettei taskuvaras tai rosmo pääse arvotavaraasi kiinni niin helposti kuin laukusta tai repun sivutaskusta. Kiristysremmi on elastista sorttia, joten se myötäilee liikkeitä tarpeen mukaan. Remmi kiinnitetään näppärällä muoviklipsillä, joten taskun saa riisuttua tarpeen vaatiessa nopeasti.

Osta tästä myös laadukas nahasta valmistettu rahavyö!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
Matkamallinen säilytystasku/piilotasku/rahavyö
– Taskun koko noin 39 x 12 cm
– Paino noin 50 grammaa

Saatat myös pitää...