• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Trimm Ohio Kahden Hengen Teltta M05Camo

Trimm Ohio Kahden Hengen Teltta M05 Camo, mahtava maastokuvioitu kahden hengen teltta, kotimainen M05-maastokuviointi, 3000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Erinomainen kahden hengen teltta maastoon, festareille ja metsälle!

139,00 €

Trimm Ohio Kahden Hengen Teltta M05Camo, mahtava maastokuvioitu kahden hengen teltta, kotimainen M05-maastokuviointi, 3000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Ohio Kahden Hengen Teltta M05Camo

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Ohio on erinomainen 2-3 hengen perusteltta, jossa majoittuu mukavasti kaksi henkilöä ja vähemmän mukavasti kolme henkeä. Käytettävyyttä ajatellen teltassa on kaksi sisäänkäyntiä ja pientä suoja-aukkoa, joiden vuoksi vesi ei sada ihan suoraan sisään. Majoittujat voivat säilyttää tavaransa näin oman katoksen alapuolella ja liikkua teltasta sisään sekä ulos olematta toistensa tiellä. Monioviaukkoinen rakenne on mahtava juttu myös siltä kannata, että huonolla säällä voi käyttää sitä sisäänkäyntiä, joka on säätilan huomioonottaen sillä suojaisammalla puolella.

Paino & mitat

Sisäteltan mitat (leveys 80 cm (katos) + 115c cm (sisäteltta) + 80 cm (katos) ) x 220 cm pohjan pituus x 115 cm teltan korkeus. Paino koko komeudelle kertyy 3,9 kg. Pakattu koko 16 x 16 x 51 cm.

Materiaalit

Pintakangas 100% polyesteriä/monikerroksista vedenpitävää polyethyleeniä, jonka testattu vesipatsasarvo on 3000 mm H2O. Sisäteltta on hengittävää ja kestävää WR-polyesteriä. Pohja vedenpitävä polyeteenipressua. Kaarirakenteet Durawrap 8,5-9,5  -materiaalia. Teltan rakenteiden saumat on erikseen teipattu, jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Alumiiniset tukikaaret pitävät teltan koossa, eivätkä pullistele välilevyjä mukana kulkiessaan.

Muuta

Tämä teltta sopii erinomaisesti myös rankempaan reissaamiseen, esimerkiksi maastoautoilijoille. Maastokuviointi häivyttää teltan mahtavasti useimpiin vehreisiin metsämaastoihin, joten Ohiosta on apuvälineeksi myös metsästäjälle. Sisäteltan ovi ja yläosa ovat hengittävää verkkoa ja ulkoteltassa on säädettävät tuuletusaukot. Ohio on helppo ja nopea pystyttää. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille. Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muut teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kahden hengen teltta
– Vettäpitävä pintakangas
– Suomalainen M05-maastokuviointi
– Mukana kantokassi
– Laadukkaat materiaalit