• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Trimm Ones Sadeviitta Ripstop Vihreä

Trimm Ones Sadeviitta Ripstop Vihreä, laadukas sadeviitta/-poncho vihreä, isolla hupulla, napitettavat kyljet, klipsillinen integroitu säilytystasku, valmistettu pinnoitetusta polyesteristä, vedenpitävyys 2000 mm, valmistaja Trimm – Tšekki

Pätevä sadeponcho isoilla taskuilla!

35,00 €

Trimm Ones Sadeviitta Ripstop Vihreä, laadukas sadeviitta/-poncho vihreä, isolla hupulla, napitettavat kyljet, klipsillinen integroitu säilytystasku, takapuolella lisäosa jonka avaamalla sää rinkan myös viitan alle suojaan, valmistettu pinnoitetusta polyesteristä, vedenpitävyys 2000 mm, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Ones Sadeviitta Ripstop Vihreä

Tämä erinomaisen kestävä ja tilava sadeviitta on täydellinen sadesuoja pienessä koossa. Tuote toimitetaan omassa integroidussa kuljetuspussukassa, joka toimii suljettuna kätevänä suojana, kun et halua märän ja lian leviävän esimerkiksi reppusi sisältöön. Taskutilaa on poikkeuksellisen runsaasti käytössä, sillä samainen suojapussi toimii poncho aukaistuna isona rintataskuna ja selän puolelta saa auki vetokejullisen kantotaskun, jonne mahtuu hyvin isompikin satsi vaikka vaihtovaatteita tai vaikka pyöräilykypärän.

Materiaali

Valmistettu 100 % repäisylujaa ja PU-pinnoitettua 75D 190T -polyesteriä. Kestää 100% sateen ja roiskeet, kunhan nesteet saapuvat kohti suunnilleen ylhäältä alas!

Koko

Yksi koko sopii kaikille.

Muuta

Sadeviitan kyljet saa napitettua kiinni kovan tuulen varalta. Lisäksi vaate on itsessään niin tilava, että esimerkiksi ison repun saa sen alle turvaan, takapuolella on vetoketjun alla laajennettava lisäosa joka mahdollistaa rinkan mahtumisen viitan alle. Viittaa voi käyttää esimerkiksi väliaikaisen suojan rakentamista ja katoksi pingoittamista varten. Ponchon helmassa on napitettava kiristys, jos haluaa estää kovassa tuulessa lepattamista hiukan. Trimm Ones on yhtä kokoa, mutta napitettavia helmoja, helmakiristystä ja huppua säätämällä, siitä saa tiiviin ja timmin sadesuojan käyttäjän koosta riippumatta.

– Valmistaja Trimm, Tšekki
Sadeviitta/poncho
– Vihreä
– Tilava, isohuppuinen malli
– Napitettavat kyljet
– Repäisylujaa sotilastason polyesteriä
– Intergroitu säilytyspussi, joka toimii rintataskuna
– Selän puolella pussimallinen kantotasku

Saatat myös pitää...