• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New2kpl jäljelläSuositeltu

Trimm Pack DSL One Ultrakevyt Teltta Oranssi

Trimm Pack DSL One Ultrakevyt Teltta Oranssi, huippukevyt ja -kompakti yhden hengen teltta, kirkkaan oranssi, pingotetaan vaikkapa kävelykepin avulla, 3000mm vesipatsasarvo, mukana kantopussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Vain 850 grammaa painava ultrakevyt yhden hengen teltta!

199,00 € 165,00 €

Trimm Pack DSL One Ultrakevyt Teltta Oranssi, huippukevyt ja -kompakti yhden hengen teltta, kirkkaan oranssi, pingotetaan vaikkapa kävelykepin avulla, 4000mm vesipatsasarvo, mukana kantopussi, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Pack DSL One Ultrakevyt Teltta Oranssi

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Pack DSL One on markkinoiden kevyimpiä telttoja, piste. Kyseessä on ultralight-telttailun tunnettu perustuote, jonka huippukevyt rakenne ja rankkaa kulutusta kestävät materiaali tekevät yhdessä lyömättömän varusteen pitkille erämatkoille, jolloin jokainen säästetty gramma repussa on tärkeä. Pystyttäminenkin on helppo hoitaa pimeässä, kunhan muistaa pingottaa kiristysnyörit kunnolla maastoon ja käyttää säädettävää kävelykeppiä tai luonnon tukimenetelmiä – puuta – katon harjan pingoittamiseen. Katon rajasta löytyy myös tuuletusaukko, joten ilmankierto on taattu myös sateella. Teltta pakkaantuu noin litran vesipullon kokoiseen pakkauspussiin kuljetuksen ajaksi – itseasiassa teltta komeilee mallimme sylissä tuotekuvien “telttakylä”-kuvassa!

Paino & mitat

Teltan mitat ovat  seuraavanlaiset: pituus 210 cm x 80 cm leveys + säilytystila nukkumistilan vieressä toiset 60 cm x korkeus 110 cm. Katso selkeämpi kaavio tuotekuvista! Pakattu koko 12 x 12 x 25 cm. Painoa kertyy vain vaivaiset 850 grammaa.

Materiaalit

Pintakangas 100% vedenpitävää silikonikäsiteltyä ultralight nylon ripstopia, jonka testattu vesipatsasarvo on 4000 mm. Lattia 100 % PU10000-nylonia, jolla 10 000 mm vedenpitävyys. Teltan rakenteiden saumat on erikseen , jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Mukana tulevat alumiiniset kiilat ja jalkopään pingotustuki ovat tietenkin laadukkaita ja huippukevyitä. Ja täysin korvattavissa maastosta löytyvillä puukepeillä.

Muuta

Tämä ultrakevyt sopii tietenkin erinomaisesti ultralight-vaellukseen, jossa ideana on uhrata jokainen mahdollinen gramma reissumukavuuden alttarille. Kevyemmät varusteet tarkoittavat myös kevyempiä reppuja, kenkiä ja vaatteita. Kilometrit sulavat pois rattoisasti, eikä nivelet natise.

Pack DSL One sopii erinomaisesti myös rankempaan reissaamiseen, esimerkiksi maastoautoilijoille, joiden konteissa roinat joutuvat kovaan höykytykseen. Teltta näkyy tämän lisäksi pitkälle maastossa, sillä huomiovärin oranssi väri paistaa pelastusväelle kuin soihtu vehreyden keskellä. Oviaukon voi tarvittaessa avata koko pituudelta ja kääriä pois tieltä nokosten, ruoanlaiton tai maisemien ihastelun ajaksi. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille, jos teltan pakkaamisen nopeus, näppäryys ja tilan säästäminen ovat tärkeitä kriteereitä.

Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muutkin teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Huippukevyt yhden hengen teltta
– Painoa vain 850 grammaa!
– Tarvitset pingoittamiseen kävelysauvan tai sopivan mittaisen puukepin
– Vettäpitävä pintakangas
– Oranssi
– Mukana kantopussi
– Laadukkaat materiaalit