• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Trimm Party Tent Katos Sand

Trimm Party Tent Katos 4,5×4,5 Sand, kookas ja nopeasti pystytettävä katos, mahdollista varustaa seinillä, ovilla ja muilla lisäosilla, mukana yksi lisäseinä tuulensuojaksi, vaalea hiekanvärinen pintakangas, ulkokankaalla 2000 mm vesipatsasarvo, mukana näppärä kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Kookas taktinen katos takapihalle, kalaporukan tukikohdaksi tai yleisesti silloin kun tarvitset runsaasti suojaa luonnon helmassa!

335,00 €

Trimm Party Tent Katos 4,5×4,5 Sand, kookas ja nopeasti pystytettävä katos, mahdollista varustaa seinillä, ovilla ja muilla lisäosilla, mukana yksi lisäseinä tuulensuojaksi, vaalea hiekanvärinen pintakangas, ulkokankaalla 2000 mm vesipatsasarvo, mukana näppärä kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Party Tent Katos 4,5×4,5 Sand

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Party Tent on hurjan tilava laitos, joka yhdistää tukevan pysyvän ulkokatoksen ja puolijoukkueteltan ideologiaa yhteen. Perusmallisena Party Tent on neljältä sivulta rakenteeltaan avoin katos, jonka alle mahtuu isompi kalaporukka pitämään taukoa tai pari mönkijää suojaan säältä. Tälläisenään teltta on kevyt väliaikainen suoja tuulta, sadetta, hiekkaa ja aurinkoa vastaan. Pidemmälle rakenneltuna Party Tent voidaan muokata moniosaiseksi väliaikaisasumukseksi omilla sisäänkäynneillään, sään mukaan pintakankaasta tehdyillä seinillä, oviaukoilla, huoneosioilla tai kevyillä hyttysverkkoseinillä. Tuunaa omasta katoksestasi juuri sellainen kuin itse tarvitset. Pohjaksi suosittelemme tasaista maastoa, johon katoksen saa kiilattua paikalleen ja tuettua naruillä ympäröiviin puihin tai muihin tukirakenteisiin, varsinkin jos alueella tuulee kovasti. Näin suoja pysyy tukevasti paikallaan ja ennenkaikkea hiljaisena, ilman turhia lärpäkkeiden läpätyksiä. Party Tentin katon keskikohdassa on lisäksi hyttysverkolliset ilmanvaihtoaukot, jotka pysyvät kätevästi auki omalla tarranauhallisella tuellaan.

Paino & mitat

Teltan mitat ovat pohjan pintalan osalta 450 x 450 cm ja korkeutta peräti 228 cm. Katso selkeämpi kaavio tuotekuvista! Paino koko komeudelle kertyy komeat 19 kg. Pakattu koko 27 x 27 x 105 cm.

Materiaalit

Teltan ulkomateriaali on hengittävää ja kestävää polyesteriä, jonka vesipilariarvo on 2000 mm. Kaarirakenteiden teräs on vahvaa ja kuitenkin sopivan kevyttä liikuteltavaksi. Teltan rakenteiden saumat on erikseen teipattu, jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Mukana tietenkin ankkurikiilat, joiden avulla teltan saa pysymään paikallaan. Mukana tulee myös yksi lisäseinä, samaisesta kangasmateriaalista, jotta katoksen alla majailijat pääsevät rauhassa keittiöhommiin tai muuten vain oikukkaalta säältä suojaan.

Muuta

Kaikissa tämän mittakaavan rakenteissa vaikeinta on pystyttäminen, mutta Party Tent ei ole koostaan huolimatta mitenkään monimutkainen tapaus. Seitsemän metallista tukea juntataan paikalleen kulmien komposiittitassuihin ja katto laitetaan paikalleen. Pintakangas on helppo heivata rakenteen yli ja pingottaa kulmiin sekä kaarien yli kiristysremmien, tarranauhojen ja komposiittiklipsien avulla. Party Tent on aidosti helppo ja nopea pystyttää kahteen pekkaan, kunhan vähän harjoittelee. Pakkaaminen on sekin nopea toimitus ja tuolloin kannattaa vain huomioida rakenteiden puhdistaminen ennen säilömistä. Metallirakenteetkin irtoavat nätisti, kunhan ne on koottu oikein ja jos lämpötila on tehnyt tepposensa, eikä metalli meinaa irrota toisistaan helposti, suosittelemme “hetkutusta” kehikon saumakohtaan esimerkiksi polvea vasten kevyesti vääntämällä. Telttaan on myös mahdollista liittää lisänä erilaisia seiniä tuulensuojaksi; on hyttysverkkoa kalareissun verenimijöitä vastaan, sisätilojen jakajaa, joka luo yksityisyyttä majoittujille ja kätevää seinää ovella. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille.

Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muutkin teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Nopeasti pystytettävä iso teltta
– Vettäpitävä pintakangas
– Kevyt ja kestävä teräsrakenne
– Sand-väritys
– Mukana iso kantokassi
– Laadukkaat materiaalit
– Lisävarusteina myynnissä erilaisia seiniä
– Kulkee mukavasti auton kontissa