• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Trimm Spark Kahden Hengen Teltta Sand

Trimm Spark Kahden Hengen Teltta Sand, mahtavan kompakti kahden hengen teltta, vaalea hiekanvärinen kuviointi, 4000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Erinomainen kevyt kahden hengen tunneliteltta maastoon tai festareille!

138,00 €

Trimm Spark Kahden Hengen Teltta Sand, mahtavan kompakti kahden hengen teltta, vaalea hiekanvärinen kuviointi, 4000mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Spark Kahden Hengen Teltta Sand

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Spark on erinomainen tunnelimallinen 2 hengen teltta, jossa majoittuu mukavasti kaksi henkilöä, mutta jos on ihan akuutti tilanne, niin kolmekin ihmistä sisälle mahtuu sardiinipurkkimuodostelmassa. Käytettävyyttä ajatellen teltassa on tavallaan kaksi sisäänkäyntiaukkoa sekä etupuolelta että katon kautta, joka on avoin mikäli ulkoteltta on poissa tieltä. Lämpimällä poutasäällähän telttaa voi käyttää vapaasti kokonaan ilman ulkotelttaosaa, jolloin ilma liikkuu ja hyttyset pysyvät silti ulkona. Verkkomallinen sisäteltta ei peitä näköalaa, jos aikoo yöpyä esimerkiksi harjulla ja haluaa tiirailla maisemia tai tähtiä. Toisaalta Sparkissa on myös huikean tilava ja pientä suoja-aukkoa, joiden vuoksi vesi ei sada ihan suoraan sisään. Majoittujat voivat säilyttää tavaransa näin oman katoksen alapuolella ja liikkua teltasta sisään sekä ulos olematta toistensa tiellä. Monioviaukkoinen rakenne on mahtava juttu myös siltä kannata, että huonolla säällä voi käyttää sitä sisäänkäyntiä, joka on säätilan huomioonottaen sillä suojaisammalla puolella. Sparkin sisätelttaa voi käyttää kätevästi myös sellaisenaan, jos sateesta ei ole vaaraa – tuuletus toimii taatusti, eikä hyttysistä ole pelkoa!

Paino & mitat

Teltan mitat ovat pituus 305 x 145 x 91 cm (sisäteltta 225 x 145 cm)  pohjan leveys ja 100 cm teltan korkeus. Katso selkeämpi kaavio tuotekuvista! Paino koko komeudelle kertyy 2,5 kg. Pakattu koko 15 x 15 x 45 cm. Lattia 100 % nylonia PU 10 000 mm vedenpitävyys. Sisäteltan metariaalina erityisen hengittävää 100 % polyesteri.

Materiaalit

Pintakangas 100% polyesteriä/monikerroksista vedenpitävää polyethyleeniä, jonka testattu vesipatsasarvo on 4000 mm H2O. Sisäteltta on hengittävää ja kestävää WR-polyesteriä. Pohja vedenpitävä polyeteenipressua. Kaarirakenteet Durawrap 8,5-9,5  -materiaalia. Teltan rakenteiden saumat on erikseen teipattu, jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Alumiiniset tukikaaret pitävät teltan koossa, eivätkä pullistele välilevyjä mukana kulkiessaan.

Muuta

Tämä tunneliteltta sopii erinomaisesti myös rankempaan reissaamiseen, esimerkiksi maastoautoilijoille, joiden konteissa roidant joutuvat kovaan höykytykseen. Maastokuviointi häivyttää teltan mahtavasti useimpiin vehreisiin metsämaastoihin, joten Spark on apuvälineeksi myös metsästäjälle. Sisäteltan ovi ja yläosa ovat hengittävää verkkoa ja ulkoteltassa on säädettävät tuuletusaukot. Ohio on helppo ja nopea pystyttää. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille. Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muutkin teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kompakti kahden hengen tunneliteltta
– Vettäpitävä pintakangas
– Sand, hiekanvärinen
– Mukana kantokassi
– Laadukkaat materiaalit