• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Trimm Sunshield Aurinkosuoja Sand

Trimm Sunshield Aurinkosuoja Sand, kompakti ja nopeasti pystytettävä aurinko- ja tuulisuoja, vaalean hiekan värinen pintakangas, voidaan sulkea kokonaan vetoketjulla, ulkokankaalla 3000 mm ja pohjakankaalla 10000 mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Nopeasti koottava suoja uimarannalle, kalastamiseen tai väliaikaiseen leiriin vaelluksella!

75,00 €

Trimm Sunshield Aurinkosuoja Sand, kompakti ja nopeasti pystytettävä aurinko- ja tuulisuoja, vaalean hiekan värinen pintakangas, voidaan sulkea kokonaan vetoketjulla, ulkokankaalla 3000 mm ja pohjakankaalla 10000 mm vesipatsasarvo, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Sunshield Aurinkosuoja Sand

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Sunshield on huippukevyt katosmainen puoliteltta, joka on tarkoitettu väliaikaiseksi suojaksi tuulta, sadetta, hiekkaa ja aurinkoa vastaan. Teltassa majoittuu mukavasti yksi henkilö ja keskikokoinen koira. Sunshieldiä voi suositella myös kahdelle hengelle tai kolmihenkiselle perheelle, kun suuntaatte auringon armoille uimarannalle. Agentin kenttätesteissä suojan alle mahtuvat touhukas taapero ja voipuneet vanhemmat jotakuinkin mukavasti parin tunnin ajaksi. Vinkkikolmonen tähän väliin: Aurinkosuojan eteen saa edelleen lisää tilaa rantapyyhkeellä tai muulla omalla aluskankaalla. Tuntuu myös mukavammalta auringon ahavoittaman takamuksen alla. Kätevänä lisänä hiekka ja kuivat karikkeet on helppo poistaa nostamalla suoja ilmaan ravisteltavaksi. Käytettävyyttä ajatellen Sunshieldin voi sulkea vetoketjulla kokonaan kiinni, jolloin lopputuloksena on hiekan ja veden kertymiseltä suojattu “taco”.

Paino & mitat

Teltan mitat ovat 120 x 230 x 130 cm. Katso selkeämpi kaavio tuotekuvista! Paino koko komeudelle kertyy vaivaiset 2 kg. Pakattu koko 9 x 9 x 58 cm.

Materiaalit

Teltan pohjapressu on erittäin kestävää monikerroksista polyetyleeniä eli suomeksi paksua pressua, joka kestää teräviä juttuja, kuten juuri, keppejä ja käpyjä. Teltan ulkomateriaali on hengittävää ja kestävää polyesteriä. Kaarirakenteiden alumiini on tarkalta tekniseltä nimeltään Dural 7001 T6 ja paksuudeltaan 9,6 mm. Teltan rakenteiden saumat on erikseen teipattu, jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Alumiiniset tukikaaret pitävät teltan koossa, eivätkä pullistele välilevyjä mukana kulkiessaan. Mukana tietenkin ankkurikiilat, joiden avulla teltan saa pysymään paikallaan.

Muuta

Tämä teltta sopii erinomaisesti myös rankempaan reissaamiseen, esimerkiksi pitkiä matkoja reissaaville ultra light -filosofiaa noudattaville vaeltajille, jotka eivät tarvitse kokonaista telttaa matkoillaan esimerkiksi hellekuukausina. Teltta on helppo ja nopea pystyttää jopa yksin. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille. Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muutkin teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Nopeasti pystytettävä aurinkosuoja
– Kunnolla vettäpitävä pintakangas ja pohja
– Vaalean hiekan värinen pintakangas
– Mukana kantokassi
– Laadukkaat materiaalit
– Suljetaan vetoketjulla
– Kevyt metallikehikko