• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Trimm Vision Kolmen Hengen Teltta

Trimm Vision Kolmen Hengen Teltta, tilava ja helposti pystytettävä kolmen hengen teltta, oranssi-harmaa väritys, 4000 mm vesipatsasarvo ulkomateriaalilla – 10000 mm pohjakankaassa, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Helposti koottava ja kevyt kolmen hengen teltta nautinnolliseen eräilyyn!

499,00 € 450,00 €

Trimm Vision Kolmen Hengen Teltta, tilava ja helposti pystytettävä kolmen hengen teltta, oranssi-harmaa väritys, 4000 mm vesipatsasarvo ulkomateriaalilla – 10000 mm pohjakankaassa, mukana kantolaukku, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Vision Kolmen Hengen Teltta

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin Vision DSL on erinomainen kolmen hengen perusteltta, jossa majoittuu mukavasti kaksi henkilöä ja vähemmän mukavasti kolme henkeä. Käytettävyyttä ajatellen teltassa on kaksi sisäänkäyntiä ja pientä suoja-aukkoa, joiden vuoksi vesi ei sada ihan suoraan sisään. Majoittujat voivat säilyttää tavaransa näin oman katoksen alapuolella ja liikkua teltasta sisään sekä ulos olematta toistensa tiellä. Monioviaukkoinen rakenne on mahtava juttu myös siltä kannata, että huonolla säällä voi käyttää sitä sisäänkäyntiä, joka on säätilan huomioonottaen sillä suojaisammalla puolella. Erityismainintana pitää kehaista Visionin erinomaista ilmanvaihtojärjestelmää ja sen ratkaisuja, kuten esimerkiksi tarranauhallisilla vivuilla auki pysyviä ilmanottoaukkoja!

Paino & mitat

Teltan mitat ovat 105 + 240 + 105 x 200 / 125 cm. Katso selkeämpi kaavio tuotekuvista! Paino koko komeudelle kertyy 3,8 kg. Pakattu koko 15 x 15 x 45 cm.

Materiaalit

Pintakangas 100% ultrakevyttä nylonripstopia, jonka testattu vesipatsasarvo on 4000 mm H2O. Sisäteltta on hengittävää ja kestävää WR-polyesteriä. Kaarirakenteiden alumiini on tarkalta tekniseltä nimeltään Dural 7001 T6 ja paksuudeltaan 9,6 mm. Teltan rakenteiden saumat on erikseen teipattu, jotta vedenpitävyys olisi tasainen joka suunnasta. Alumiiniset tukikaaret pitävät teltan koossa, eivätkä pullistele välilevyjä mukana kulkiessaan. Lattia 100 % lujaa ripstop-nylonia PU 10 000 mm vedenpitävyys. Sisäteltan materiaalina erityisen hengittävää 100 % polyesteri. Mukana tietenkin ankkurikiilat, joiden avulla teltan saa pysymään paikallaan.

Muuta

Tämä teltta sopii erinomaisesti myös rankempaan reissaamiseen, esimerkiksi maastoautoilijoille, joiden konteissa roinat joutuvat kovaan höykytykseen. Sisäteltan ovi ja yläosa ovat hengittävää verkkoa ja ulkoteltassa on säädettävät tuuletusaukot. Teltta on helppo ja nopea pystyttää, ainakin kahden tai useammana hengen voimin. Erinomainen teltta siis myös lyhyemmille viikonlopun kalareissuille, leirintäalueelle ja festareille. Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen ja firman muutkin teltat!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Tilava ja nopeasti pystytettävä kolmen hengen teltta
– Kunnolla vettäpitävä pintakangas ja pohja
– Oranssi-harmaa väritys
– Mukana kantokassi
– Laadukkaat materiaalit

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus