• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
1kpl jäljellä

Trimm Wake Makuualusta Sininen

Trimm Wake Makuualusta Sininen, pieneen kokoon taittuva makuualusta retkikäyttöön, sininen pintakangas, mukana kompressio-säilytyspussi ja remmit, valmistaja Trimm – Tšekki

Kätevä ja kompaktiin kokooon pakkautuva makuualusta retkille keväästä syksyyn!

59,90 €

Trimm Wake Makuualusta Sininen, pieneen kokoon taittuva makuualusta retkikäyttöön, sininen pintakangas, mukana kompressio-säilytyspussi ja remmit, valmistaja Trimm – Tšekki

Trimm Wake Makuualusta Sininen

Tšekkiläisen telttavalmistaja Trimmin makuualustojen valiojoukkoon kuuluva Wake on mahtava kaveri retkeilyyn, vaellukseen tai yleisesti kaikkeen mahdolliseen yöpymiseen, ettei vain tarvitsisi lattialla tai kanervikossa maata. Alusta on kookas ja eristää erittäin tehokkaasta lämpöä. Erityismainintana on pakko kehaista tuota alustan venttiiliä, jonka kautta patja on helppo puhaltaa tai pumpata timmiksi ja jonka avulla pakkaaminen sekä ilmanpoisto ovat nopeita toimenpiteitä. Timanttikuvioidulla rakenteella tehty Wake ei ole alustojemme kookkaimmasta päästä, joten isommille köriläille suosittelemme suoraan Trimmin pidempää ja paksumpaa Freedom-alustaa.

Paino & mitat

Levitetyn makuualustan koko on 185 x 55 x paksuus 5 cm. Painoa pakattuna 560 grammaa. Pakattu koko on 10 x 27,5 cm.

Materiaalit

Alustan materiaali on 240T PES -ripstop-polyesteriä TPU-polyuretaanipinnoitteella. Kookas venttiiliaukko on muovia kumitiivisteellä.

Muuta

Kunnon makuualustan kanssa myös makuupussisi eristää hyvin myös Comfort-lämpötilansa jälkeen. Kannattaa siis ajatella pussia ja alustaa parina!

Kuinka täytetään ja tyhjennetään

Avaa makuualusta ja puhalla/pumppaa täyteen. Venttiili on helppokäyttöinen ja ottaa ilmaa vastaan sekä puhaltamalla että pumpulla erittäin hyvin. Tyhjennettäessä avaa venttiili ja taita patja puoliksi ja tyjennä suurimmat ilmat ulos. Sulje venttiili ja rupea rullaamaan makuualustaa kasaan, puolessa välissä avaa venttili ja rullaa loppuun. Vältä kosketusta tulen kanssa, käytä pesuun mietoa pesuaine liuosta, ei klooripesua.

Täältä löydät Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen, joka kevyellä repulla telttailijan valinta!

– Valmistaja Trimm, Tšekki
– Kätevä ja kookas makuualusta!
– Sininen
– Pituus 185 cm
– Mukana kompressiopussi ja korjauspaketti
– Laadukkaat ja kestävät materiaalit