• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Trio Neapolitan Ice Cream

Astronauttien nauttimaa jälkiruokaa! Trio Neapolitan Ice Cream, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, kolme makua samassa, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

8,80 € 6,99 €

Trio Neapolitan Ice Cream, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, suklaavaniljamansikka, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

Trio Neapolitan Ice Cream

Astronauttienkin pitää nauttia – hehehee – välillä vähän makeata ja siksipä NASA teki omille rakettimiehilleen sekä -naisilleen lääkkeitä sokerihampaan kolotukseen. Tokihan jäätelönkaltainen tuote on ehkä mahdollisimman vaikea kuljettaa avaruuskäyttöön, joten yhtälöstä on kuivajäädytyksen keinoin poistettu kaikki neste painon minimoimiseksi. Tässä versiossa on haettu sen suomalaisillekin niin tutun kolmen suosituimman jäätelönsortin – eli suklaan, mansikan ja vaniljan – makuja varsin onnistuneesti. Jäätelö on marenkimaista tuntumaltaan, mutta maku on yllättävän tuttu ja jopa oikeaan suuntaan!

Ravintoarvot

Vain 120 kaloria per annos!

19 gramman nettopaino, josta:
7 grammaa rasvaa, kolesterolia 25 mg.
45 mg sodiumia.
13 grammaa hiilihydraatteja, josta sokereita 11 grammaa.
2 grammaa proteiinia.

Päivän ravintotarpeista yksi annos Trio Neapolitan Ice Creamia sisältää A-vitamiinia 4% ja kalsiumia 8%.

Valmistukseen on käytetty maitoa, maissitärkkelystä, sokeria, heraa, kookospähkinää, mono-ja diglyceridejä, guarania, selluloosaa, karrageenia, keinotekoisia makuja, punajuuritiivistettä ja kasvisvärejä.

Allergikoille tiedoksi, että tuotteessa voi olla jäämiä kananmunasta, pähkinöistä, soijasta, gluteenista ja vehnästä.

Muuta

Kaikki Astronaut-jälkiruoat toimitetaan omissa repäisyllä aukaistavissa paketeissaan. Sisältä löytyy itse syötävä ja se on vielä erikseen kääritty paperiseen sisäpussiin, hieman maitokaupan jäätelövoikkarien tapaan. Annos ei tahmaa tai pölise sellaisenaan, paitsi tietenkin murentuessaan. Kuten tuotekuvauksesta voitte jo päätellä, jäätelö on todella haurasta ja murenevaa sorttia, joten se todennäköisesti tulee postipaketissa ottamaan osumaa ja hajoamaan pienemmiksi palasiksi. Mut hei! Ei tartte ainakaan pilkkoa!

– Valmistaja American Outdoor Products Inc.
– Kuivajäädytetty jälkiruoka
– Trio Neapolitan Ice Cream eli mansikkasuklaavaniljajäätelö
– Yksi tahko jäätelöä per paketti
– 19 grammaa / annos
– 120 kaloria / annos

Saatat myös pitää...