facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
44 %
Säästä 11,00 €

Tsekkiläinen Sadeasu

25,00  14,00 

0 out of 5

Tsekkiläinen Sadeasu, erittäin laadukas sadeasu, väriltään vihreä, erilliset hanskat ja kengänsuojat, suurimmassa osassa neitseelliset säilytyspussit, todennäköisesti PVC-muovia

Edullinen Sadeasu joka on aitoa armeija ylijäämää ja täysin käyttämätön!

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

Tsekkiläinen Sadeasu, aito armeijavaruste, erittäin laadukasta tavaraa, erilliset hanskat ja kenkäsuojat, todennäköisesti PVC-muovia

Tsekkiläinen Sadeasu

Vuosina 1988-1989 tsekkiarmeijan käyttöön valmistettu sadeasumalli sisältää pitkän sadeviitan, hanskat ja polviin asti ulottuvat suojat kengille. Se on alkuperäisen käyttötarkoituksensa mukainen yhdistetty sadeasu ja kemikaali/bioasesuoja eli todella kestävä ja hyvin suojaava, eikä taatusti päästä vettä sisään josset nyt ihan aio selkää mennä ulapalle kauhomaan. Sen lisäksi että se on alusta alkaen suunniteltu sotilaskäyttöön ja kestämään rankkaa kulutusta, on tässä sadeasussa kätevinä ominaisuuksina erilliset sisätaskut viitan sisäpuolella ja kätevät kiristysremmit, joilla sovitat kengänsuojat napakasti paikalleen. Säkkimallisissa tossuissa on kangaspohjat, jotta ne  pito säilyisi liukkaissa olosuhteissa.

Materiaali

Todennäköisesti laadultaan ainakin PVC-muovin tasoista, joka on yksinkertaisesti parasta veden torjumiseen.

Muuta

Sadeviitassa on iso huppu, joka on tottakai tarkoitettu kypärän kanssa käytettäväksi, koska armeijavarusteestahan tässä on kyse. Sadeasu toimitetaan muovipaketissa (pari kappaletta toimitettiin avattuina esimerkkeinä) ja ovat olleet varastossa 80-luvun lopusta lähtien. Paketeissa on valmistusleimat tallella päivämäärineen.

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla verkkopankeilla, luottokorteilla (myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla.

Osta tästä FogBuster huurteenestospray, jotta näet sateisella säällä silmälasien läpi!

– Tsekkiläinen sadeasu
– Vihreä
– PVC-muovia
– Säilytystaskut rakennettu sisään asuun
– Erilliset hanskat ja kenkäsuojat
– Kiristysremmejä

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä