facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 24,90 €

Tukkijätkä Asukokonaisuus

248,98  224,08 

0 out of 5

Tukkijätkä – metsien ja lähiöiden mies! Tähän settiin saat kivasti pakettiin kaikki asianmukaiset kamat. Pipo, farkut, paita ja kengät ovat kaikki näppäimellä, joten ei muuta kuin valikoimaan soveltuvimmat! Kaikista tuotteista vähintään -10% alennus, kun tilaat setin kokonaisuudessaan.

 

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

Tukkijätkä Asukokonaisuus – metsien ja lähiöiden mies! Tähän settiin saat kivasti pakettiin kaikki asianmukaiset kamat. Pipo, farkut, paita ja kengät ovat kaikki näppäimellä, joten ei muuta kuin valikoimaan soveltuvimmat! Kaikista tuotteista vähintään -10% alennus, kun tilaat setin kokonaisuudessaan.

Tukkijätkä Asukokonaisuus

”KAATUU!” -huudettiin perinteisesti metsähommissa ja kyllä vain kaatuu sekä aita että hameväki (vaikka jäykytyksestä), kun sonnustaudut tähän kirvesmiehen sotisopaan. Tukkijätkän peruskamoihin kuuluvat kunnolliset farkut, paita, pipo ja totta kai asialliset kengät. Tukkijätkä – siinä vasta miesten mies!

HUOM.! Pakettituotteilla on täysi palautusoikeus ja tapauskohtainen vaihto-oikeus vastaavaan tuotteeseen. Muista, että mikäli palautat tuotteita, palauta kaikki kerralla. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010-6173 700 tai agentti@salainenagentti.fi HUOM.!

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.