• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New2kpl jäljellä

Tundra Parkatakki Vihreä

Tundra Parkatakki Vihreä, pitkä ja muhkea parka, kiinteä huppu, mahtavan yksinkertainen talvitakkimalli, lämmin ja tuhdisti topattu vuori, ei ylimääräisiä merkkejä tai krumeluureja, valmistaja Vintage Industries

Mahtavan pitkä ja lämmin talvitakkimalliston uutuus syksylle 2020!

184,00 € – 249,00 €

Tyhjennä valinta

Tundra Parkatakki Vihreä, pitkä ja muhkea parka, kiinteä huppu, mahtavan yksinkertainen talvitakkimalli, lämmin ja tuhdisti topattu vuori, ei ylimääräisiä merkkejä tai krumeluureja, valmistaja Vintage Industries

Tundra Parkatakki Vihreä

Tundra on hyvin liki yhtä Agentin klassikkotakkia eli Dunderdon J65:ttä, joka on yksinkertaisen ja toimivan rakenteensa ansiosta asiakkaittemme suuri suosikki. Vaikka tuo maaginen J65 onkin topattu untuvalla, ei Tundra jää muhkeudessaan pakasta vedettynä paljoa jälkeen. Ja koska ruotsalaiset eivät enää upeaa toppatakkiaan valmista, tarvitaan vaihtoehtoja ja tässäpä olisi mahtava sekä verraten erittäin huokeahintainen takki tilalle! Tundrassa on kaikki tarvittava talven tuomienuhkien voittamiseksi. Tuhti vuori pitää käyttäjän lämpimänä, kookas huppu ja korkea kaulus pitävät viiman poissa korvista että kaulasta. Hupussa on vieläpä kiristysremmit. Hihansuiden sisäpuolella on resorit, jotka estävät lumen ja kylmän ilman pääsyn takin sisälle poikkeuksellisen tehokkaasti. Tundra – yksinkertaisesti yksinkertainen ja toimiva talvitakki, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista! Eikä mitään turhia logoja tai krumeluureja.

Materiaali

Takki on valmistettu jämäkästä polyesterpuuvillakankaasta. Jakosuhde menee 65/35% polyester/puuvilla. Takin sisävuori on 100% polyesteriä. Vettähylkivä käsittely.

Muuta

Tässä talvitakkimallissa on erittäin korkea kaulus. Se antaa hurjasti enemmän suojaa kuin mitä normaalimittaisilla takinkauluksilla saavutetaan. Tundra on malliltaan normaalimittainen ja istuu normaalin koon mukaan. Esimerkkinä kuvien malli 178cm/77kg pitää yllään L-kokoa ja istuu mainiosti. Mikäli tahdot jykevämpää kerrastoa alle, niin mukaan mahtuisi vielä paksu puuvillapaita. Takin kaveriksi kannattaa harkita myös laadukkaan kotimaisen Cousteau-pipon hommaamista!

Taskut

Takissa on kaksi avonaista ja tilavaa etutaskua. Takissa on myös vetoketjullinen povitasku ja toinen avoin droppimallinen povitasku.

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle laittamalla puuttuva koko ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostiosoite ilmaantuvaan kyselykenttään! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi takin!

– Valmistajana Vintage Industries
– Pitkä talvitakkimalli
– Paksu polyestertoppaus
– Vihreä pintakangas
– Tilava huppu
– Muhkea ja lämmin

Saatat myös pitää...