• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 12kpl jäljelläSuositeltu

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Musta

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Musta, upea klassikkomalli, nahasta valmistetut maiharit teräskärjellä, perinteikkään brittivalmistajan vieläkin klassisemmat maihinnousukengät, valmistaja Underground – UK

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavuus! Uusi erä saatavana varastostamme viikolla 15/2021, tilaa ennakkoon niin varmistat saatavuuden!

245,00 € 198,00 €

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Review(s)
Tyhjennä valinta

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Musta, upea klassikkomalli, nahasta valmistetut maiharit, perinteikkään brittivalmistajan vieläkin klassisemmat maihinnousukengät, valmistaja Underground – UK

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Musta

Erinomaiset perinteisen malliset korkeavartiset, 10-reikäiset maihinnousukengät. Miellyttävän materiaalinsa ja rautaisen asenteensa lisäksi näissä monoissa on metallivahvennettu kärki.

Materiaali

Puolikiiltävää nahkaa.

Muuta

Varren pituus on hurjat 23cm ja nauhareikiä on 10 kappaletta. Maihareiden kärkiosaa on taivutettu hieman ylöspäin, joka auttaa askelluksen rullaamisessa. Maihareiden pohjassa on vahva traktori-kuviointi, joka on suunniteltu sekoitettuun metsämaasto- ja kaupunkikäyttöön. Kengän pohjassa on Undergroundin kengille ominaiset koristeruuvit. Nämä ruuvit eivät vahvista pohjanrakennetta, vaan ovat olemassa puhtaasti näyttävyyden vuoksi. Emme suosittele ruuvien poistoa, koska niistä jää ikävän näköiset reiät ja, joista voi pahimmassa tapauksessa alkaa koko pohjan pilaava halkeama.

Emme suosittele käytettäväksi kovalla pakkassäällä! Kova kumimateriaali ei myöskään tee pohjasta erityisen pitävää, jos on oikeasti liukasta. Tosin niin liukkaalla pysytään pystyssä vain hokkareilla..

– Valmistaja Underground, UK
– Klassiset teräskärkiset maiharit
– Kuuluisa brittimalli
– Mustat, saatavana myös 3 muussa värissä!
– Rehtiä nahkaa
– Perinteinen 10-reikäinen varsinkenkä!
– Tuote sisältää asennetta noin 245%
– Erittäin jäykkä pohja

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus