Varasto loppu

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Punaruskea

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Punaruskea, teräskärjellä, erikoisväri, erittäin laadukas klassikkomaihari, valmistaja Underground – Iso-Britannia

215,00 €

Tyhjennä valinta

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Punaruskea, alkuperäinen englanninkielinen värisävy on ”burgundy”,  teräskärjellä, erittäin laadukas klassikkovarsikenkämalli, valmistaja Underground – Iso-Britannia

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Punaruskea

Miten olis tämmöset aika mageet maiharit? Tämä erikoisväri on saatavana rajatulla koko valikoimalla ja sen saatavuus on aikalailla aina kohtalaisen heikko, eli erikoisesta kamasta on kyse. UG tekee perinteisiä maihareita katukäyttöön, ja tämä on juurikin se kaikista tunnetuin.

Materiaali

Kenkä on valmistettu kokonaan nahasta. Kengän sisus on tekstiiliä ja pohja kokonaan kumia. Vaikka pohjassa näkyy ruuveja, niin ne ei kuitenkaan ole siinä minkään muun kuin ulkonäön takia. Tätä kenkää voit lankata joko ruskealla tai värittömällä lankilla.

Muuta

Nimensä mukaisesti silmiä tässä kengässä on 10 kappaletta. Maiharit ovat varustettu teräskärjillä ja kengän kärki kaareutuu hieman ylöspäin. Pohjassa on todella vahva traktori-kuviointi.

– Valmistaja Underground, Iso-Britannia
– Väri tumman punaruskea (Burgundi)
– 10-reikänen malli
– Teräskärki
– Erittäin laadukas toteutus

Nyt näitä taas saa, sillä otettiin pitkästä aikaa testiksi pieni erä! Undergroundin toimitusajat ovat todella pitkiä nykyään ja tuppaavat viivästymään edelleen, mutta kengät tehdään tilauksesta varta vasten Agentin asiakkaille. Huomioi tämä, kun kyselet saatavuutta puuttuville malleille tai kengännumeroille. Arvioitu toimitusaika jälkitoimituksille on noin 8-12 viikkoa tilauksesta, mikä johtuu tästä UG:n nykyisestä tehdään-vasta-tilauksesta -politiikasta.

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus