• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Sinimusta

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Sinimusta, valmistajan väri “black blue”,  teräskärjellä, erittäin laadukas klassikkovarsikenkämalli, erikoisvärit rajoitetusti saatavilla, valmistaja Underground – UK

Harvinaista maihariherkkua tarjolla rajoitettu erä!

249,00 €

Tyhjennä valinta

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Sinimusta, valmistajan väri “black blue”,  teräskärjellä, erittäin laadukas klassikkovarsikenkämalli, erikoisvärit rajoitetusti saatavilla, valmistaja Underground – UK

Underground 10-Reikäiset Maihinnousukengät Sinimusta

Miten olis tämmöset aika mageet maiharit? Tämä erikoisväri on saatavana rajatulla koko valikoimalla ja sen saatavuus on aikalailla aina kohtalaisen heikko, eli erikoisesta kamasta on kyse. UG tekee perinteisiä maihareita katukäyttöön, ja tämä on juurikin se kaikista tunnetuin ja klassisin malli.

Materiaali

Kenkä on valmistettu kokonaan nahasta. Kengän sisus on tekstiiliä ja pohja kokonaan kumia. Vaikka pohjassa näkyy ruuveja, niin ne ei kuitenkaan ole siinä minkään muun kuin ulkonäön takia. Tätä kenkää voit lankata joko ruskealla tai värittömällä lankilla.

Muuta

Nimensä mukaisesti silmiä tässä kengässä on 10 kappaletta. Maiharit ovat varustettu teräskärjillä ja kengän kärki kaareutuu hieman ylöspäin. Pohjassa on vahva niin sanottu “traktori”-kuviointi, joka on tarkoitettu sekoitettuun metsämaasto- ja kaupunkikäyttöön. Kengässä on Undergroundin tapaan metallivahvennettu kärki.

Saatavuus

Nyt näitä taas saa, sillä otettiin pitkästä aikaa testiksi pieni erä! Undergroundin toimitusajat ovat nykyään mielenvikaisen pitkiä  ja tuppaavat viivästymään yhä uudelleen ja uudelleen, mutta nämä kengät tehdään kuitenkin tilauksesta varta vasten Agentin asiakkaille.  Arvioitu toimitusaika jälkitoimituksille on noin 8-12 viikkoa tilauksesta, mikä johtuu tästä UG:n nykyisestä tehdään-vasta-tilauksesta -politiikasta. Huomioi tämä, kun kyselet saatavuutta puuttuville malleille tai kengännumeroille.

Emme suosittele käytettäväksi kovalla pakkassäällä! Kova kumimateriaali ei myöskään tee pohjasta erityisen pitävää, jos on oikeasti liukasta. Tosin niin liukkaalla pysytään pystyssä vain hokkareilla..

Muut UG:n kengät löydät täältä!

– Valmistaja Underground, Iso-Britannia
– Klassinen 10-reikäinen maiharimalli
– Väri sinimusta eli “black blue”
– 10-reikänen malli
– Teräskärki
– Erittäin laadukas toteutus

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus