• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Black Week erikoisaukioloajat PE 12-17, LA 11-14 ja SU 12-15
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Underground Biker Boots Nahkasaappaat Musta

Underground Biker Boots Nahkasaappaat Musta, korkeavartinen, kiiltävä nahka, erityisesti moottoripyöräilijöille suunnitellut, valmistaja Underground UK

Viimeisiä viedään! Lisää ei tule! Loput koot vain verkkokauppa valikoimassamme.

 

268,00 € 178,00 €

Tyhjennä valinta

Underground Biker Boots Nahkasaappaat Musta, korkeavartinen, kiiltävänahkainen, valmistaja Underground – UK

Underground Biker Boots Nahkasaappaat Musta

Nämä bootsit ovat malliltaan identtiset Engineers nahkasaappaiden kanssa. Kaksi ulkonäöllistä eroa tosin löytyy, tässä mallissa pintanahka on kiiltävää ja rypytettyä. Varsi on korkea ja sitä saa kiristettyä kahdesta kohtaa solkien avulla. Katso tuotekuvat tarkemmin. Näillä jos jollain kelpaa tallata katuja tyylikkäästi.

Materiaali

Pintanahka on rypytettyä, kiiltävää nahkaa. Tähän sopii heittää suoraan mustaa lankkia ja väritöntä hoitoainetta. Pohja on kumia ja sisus on kangasta. Pohjassa olevat ruuvit ovat vain koristeellinen lisä, muuta tarkoitusta niillä ei ole.

Istuvuus

Kuten mainittu, niin saapasta saa kiristettyä kahdesta kohtaa. Soljet sijaitsevat jalkapöydän yläpuolella ja varren yläosassa. Kantakuppi on kovetettu, eli se voi tuoda alkuun pieniä hankaumia jos kantapäät ovat heikkoa sorttia. Kärjessä on metallivahvistukset.

Muuta

Saumat ovat kohdasta riippuen ommeltu joko kaksi- tai kolmisaumatekniikalla. Pohjan uritus on syvä. Huomioi se, että näitä jalkineita ei ole tarkoitettu talvikäyttöön. Yli kymmenen asteen pakkaskeleillä pohja voi jäätyä ja pahimmassa tapauksessa haljeta. Koska tuote on kuuluisan brittiläisen kenkävalmistajan tekemä, jolla ei ole kunnon tietämystä Suomen talviolosuhteista suosittelemme kengän käyttöä talvella eli kunnon on kunnon pakkanen!

– Valmistaja Underground, UK
– Korkeavartinen nahkasaapas
– Rypytetty pinta
– Nupukkinahkaa
– Moottoripyöräilijän valinta
– Älyttömän tyylikkäät

Saatat myös pitää...