facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 40,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 40,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 40,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Jopa 40,00 €

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta

199,99  159,99 

0 out of 5

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta, korkeavartinen, valmistettu korkealaatuisesta nupukkinahasta, kaksi kiristyssolkea, valmistaja Underground – UK

Enää muutama koko jäljellä! Lisää ei ole tulossa!

Poista

Kuvaus

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta, korkeavartinen saapas, motoristihenkinen, moottoripyöräilijöiden suosima malli , valmistaja Underground UK

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta

Nämä bootsit ovat korkeavartiset, biker-tyyppiset saappaat. Varsi on korkea ja sitä saa kiristettyä kahdesta kohtaa solkien avulla. Katso tuotekuvat tarkemmin. Näillä jos jollain kelpaa tallata katuja tyylikkäästi.

Materiaali

Pintanahka on nupukkinahkaa. Siihen ei sovi heittää suoraan mustaa lankkia, vaan suosittelemme käyttämään pinnan suojaamiseen väritöntä lankkia. Sävy voi tummua lankkauksen jälkeen. Pohja on kumia ja sisus on kangasta. Pohjassa olevat ruuvit ovat vain koristeellinen lisä, muuta tarkoitusta niillä ei ole. Nupukkinahan hoitoon suosittelemme Hey nahankyllästespraytä tai hey tekstiilikylläste spray.

Istuvuus

Kuten mainittu, niin saapasta saa kiristettyä kahdesta kohtaa. Soljet sijaitsevat jalkapöydän yläpuolella ja varren yläosassa. Kantakuppi on kovetettu, eli se voi tuoda alkuun pieniä hankaumia jos kantapäät ovat heikkoa sorttia. Kärjessä on metallivahvistukset.

Muuta

Saumat ovat kohdasta riippuen ommeltu joko kaksi- tai kolmisaumatekniikalla. Pohjan uritus on syvä. Huomioi se, että näitä jalkineita ei ole tarkoitettu talvikäyttöön. Yli kymmenen asteen pakkaskeleillä pohja voi jäätyä ja pahimmassa tapauksessa haljeta. Tutustu myös Underground Biker bootsiin tästä!

– Valmistaja Underground, UK
– Mattapintainen saapas
– Korkea varsi
– Älyttömän tyylikkäät
– Tuplasoljet kiristämistä varten

Lisätiedot

Koko

36, 37, 38, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 39/40

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä