• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta, korkeavartinen, valmistettu korkealaatuisesta nupukkinahasta, kaksi kiristyssolkea, valmistaja Underground – UK

Enää muutama koko jäljellä! Lisää ei ole tulossa! Saatavana vain verkkokauppa valikoimastamme

242,00 € 140,00 €

Tyhjennä valinta

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta, korkeavartinen saapas, motoristihenkinen, moottoripyöräilijöiden suosima malli , valmistaja Underground UK

Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta

Nämä bootsit ovat korkeavartiset, biker-tyyppiset saappaat. Varsi on korkea ja sitä saa kiristettyä kahdesta kohtaa solkien avulla. Katso tuotekuvat tarkemmin. Näillä jos jollain kelpaa tallata katuja tyylikkäästi.

Materiaali

Pintanahka on nupukkinahkaa. Siihen ei sovi heittää suoraan mustaa lankkia, vaan suosittelemme käyttämään pinnan suojaamiseen väritöntä lankkia. Sävy voi tummua lankkauksen jälkeen. Pohja on kumia ja sisus on kangasta. Pohjassa olevat ruuvit ovat vain koristeellinen lisä, muuta tarkoitusta niillä ei ole. Nupukkinahan hoitoon suosittelemme Hey nahankyllästespraytä tai hey tekstiilikylläste spray.

Istuvuus

Kuten mainittu, niin saapasta saa kiristettyä kahdesta kohtaa. Soljet sijaitsevat jalkapöydän yläpuolella ja varren yläosassa. Kantakuppi on kovetettu, eli se voi tuoda alkuun pieniä hankaumia jos kantapäät ovat heikkoa sorttia. Kärjessä on metallivahvistukset.

Muuta

Saumat ovat kohdasta riippuen ommeltu joko kaksi- tai kolmisaumatekniikalla. Pohjan uritus on syvä. Huomioi se, että näitä jalkineita ei ole tarkoitettu talvikäyttöön. Yli kymmenen asteen pakkaskeleillä pohja voi jäätyä ja pahimmassa tapauksessa haljeta. Tutustu myös Underground Biker bootsiin tästä!

– Valmistaja Underground, UK
Mattapintainen nahkasaapas
– Korkea varsi
– Älyttömän tyylikkäät
– Tuplasoljet kiristämistä varten

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!