• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

US Army Boots Käytetyt Maihinnousukengät Musta

US Army Boots Käytetyt Maihinnousukengät Musta, erinomaisessa kunnossa, tuhtia sotilastason nahkaa, armeijan ylijäämää, pitkät GI-tyylin jalkaväkikengät, tuotettu alunperin Länsi-Saksan armeijalle

Aidot jenkkimallin maiharit sopuhintaan!

89,00 €

Tyhjennä valinta

US Army Boots Käytetyt Maihinnousukengät Musta, erinomaisessa kunnossa, tuhtia sotilastason nahkaa, armeijan ylijäämää, pitkät GI-tyylin jalkaväkikengät, tuotettu alunperin Länsi-Saksan armeijalle

US Army Boots Käytetyt Maihinnousukengät Musta

Jos etsit hyviä ja pitkävartisia käytettyjä maihareita, niin harva voittaa aitoja amerikkalaisia sotilaskenkiä. Nämä maiharit ovat ratkaisu kaikenlaisiin jalkineisiin liittyviin käyttötarpeisiin. Sveitsiläiset maiharit ovat siistit ja malliltaan klassiset amerikkalaiset varsikengät, jotka tulivat tutuiksi jenkkien toisen maailmansodan aikaisesta jalkaväkivarustuksesta. Ei reikiä, puhkikulumia, vain normaalia armeija kulutusta. Kaikki myymämme US Army Boots -maihinnousukengät ovat parasta mahdollista käytettyjen kenkien ykkösluokkaa.

Materiaali

Valmistettu 100% sotilastason nahasta.

Rakenne

Lestin leveys on sopiva suomalaiseen jalkaan, sillä jenkit tekivät kengistään astetta leveämpiä. Hyvä juttu meille räpyläjalkaisille. Parasta käytetyissä maihareissa on se, että joku muu on jo hoitanut niiden ns. sisäänajamisen, eli muutamat tuskalliset käyttöviikot on hoidettu alta pois. Lenkitykseltään jenkkimaiharit ovat klassiset 10-reikäiset ja lenkit ovat metalliset, tukevasti kiinnitetyt sekä tekevät kengistä helposti kiristettävät.

Muuta

Tämänkuntoisia armeijamaihareita on saatavana epässäännöllisen säännöllisesti, laita itsesi odotuslistalle mikäli haluat jonkin koon juuri kyseisetä mallia. Lisää vain puuttuva koko ostoskoriin ja jätä käytössä oleva sähköpostisi! Tutustu myös muihin käytettyihin maihinnousukenkämalleihimme.

Kengänhoito

Näiden maiharien hoito on erittäin helppoa. Laita reilu kerros lankkia päälle ja anna kuivua mahdollisimman pitkään. Lopuksi hankaa ylimääräinen lankki pois. Helppoa kuin mikä. Huolehdi kuitenkin siitä, että kenkä on putsattu kunnolla ennen lankkaamista. Voit myös käyttää erilaisia nahalle tarkoitettuja balsameja tai minkkiöljyjä nahan kunnon ylläpitämiseen.

Huom! Maihareiden mukana ei toimiteta pohjallisia, joten ne kannattaa tilata samaan syssyyn. Jos tämä malli loppuu sen korvaa se pistämättömällä eurooppalaisella monolla Itävaltalainen Sotilasmaihari Mk2!

Tästä hyvät yleispohjalliset maihareihin!

– Amerikkalaiset armeijakengät
– Kengät ovat käytettyjä, mutta erittäin (älyttömän) hyväkuntoisia
– Nahkaa
– Mustat
– Korkea varsi
– Myydään pareittain

Saatat myös pitää...