• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

US Army Velcro Kangasmerkki

US Army Velcro Kangasmerkki, koko 8 x 9 cm hihamerkki. Tarranauhapohjalla ja pääkallologolla. Kangasmerkissä teksti:  ”Mess With the Best, Die Like the Rest”

8,99 € 7,80 €

US Army Velcro Kangasmerkki, tarranauhapohjalla, pääkallologolla

US Army Velcro Kangasmerkki

Monissa taktisissa takeissa ja päähineissä on tarranauhapaikkoja erinäisille arvomerkeille sun muille informatiivisille lätkille. Toki hieman rehvakkaampiakin merkkejä löytyy, kuten tämä pääkallologolla ja U.S. Army ”Mess with the Best, Die Like the Rest” -printillä. Merkki sopii kokonsa puolesta erinomaisesti hihamerkiksi kenttäpaitoihin ja takkeihin.

Koko

8 x 9 cm.

Tilaa tästä Musta Kommando Baretti!

Muuta

Velcro-pohjainen PVC-muovista valmistettu merkki on huomattavasti pitkäkestoisempi kuin esimerkiksi brodeerattu kangasmerkki. PVC-muovinen merkki myös kestää sadetta ja lunta huomattavasti paremmin. Ennen kaikkea se on helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin valitsemaasi vaatteeseen, lippalakkiin tai reppuun. Yhdistelemällä merkkejä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia varusteeseen kuin varusteeseen. Esimerkkejä löydät useista tuotekuvistamme, esimerkiksi tästä: US Cooper Velcro reppu Medium Flektarn!

Jos jokin haluamasi merkki on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää se odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla verkkopankeilla, luottokorteilla (myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla.

 

Saatat myös pitää...