facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

US Army Velcro Kangasmerkki

8,99 

0 out of 5

US Army Velcro Kangasmerkki, koko 8 x 9 cm hihamerkki. Tarranauhapohjalla ja pääkallologolla. Kangasmerkissä teksti:  ”Mess With the Best, Die Like the Rest”

Suoraan varastossa / myymälässä

Kuvaus

US Army Velcro Kangasmerkki, tarranauhapohjalla, pääkallologolla

US Army Velcro Kangasmerkki

Monissa taktisissa takeissa ja päähineissä on tarranauhapaikkoja erinäisille arvomerkeille sun muille informatiivisille lätkille. Toki hieman rehvakkaampiakin merkkejä löytyy, kuten tämä pääkallologolla ja U.S. Army ”Mess with the Best, Die Like the Rest” -printillä. Merkki sopii kokonsa puolesta erinomaisesti hihamerkiksi kenttäpaitoihin ja takkeihin.

Koko

8 x 9 cm.

Tilaa tästä Musta Kommando Baretti!

Muuta

Velcro-pohjainen PVC-muovista valmistettu merkki on huomattavasti pitkäkestoisempi kuin esimerkiksi brodeerattu kangasmerkki. PVC-muovinen merkki myös kestää sadetta ja lunta huomattavasti paremmin. Ennen kaikkea se on helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin valitsemaasi vaatteeseen, lippalakkiin tai reppuun. Yhdistelemällä merkkejä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia varusteeseen kuin varusteeseen. Esimerkkejä löydät useista tuotekuvistamme, esimerkiksi tästä: US Cooper Velcro reppu Medium Flektarn!

Jos jokin haluamasi merkki on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää se odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla verkkopankeilla, luottokorteilla (myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla.

 

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä