• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
0kpl jäljellä

US Cooper 3 Day Pack Reppu Musta

US Cooper 3 Day Pack Reppu Musta, kolmen päivän reppu, kunnolla tilaa, MOLLE-verkkoa lisätaskuja varten, pidempienkin reissujen kaveriksi, valmistaja Brandit – Saksa

Varsinainen reissaajan tehopakkaus!

99,99 €

Avainsanat: , , , , , , Brand:

US Cooper 3 Day Pack Reppu Musta, kolmen päivän reppu, kunnolla tilaa, MOLLE-verkkoa lisätaskuja varten, pidempienkin reissujen kaveriksi, valmistaja Brandit – Saksa

US Cooper 3 Day Pack Reppu Musta

US Cooper 3 Day Pack – nyt meille saapui vihdoinkin se reppu, jota voi muokata ja säätää juuri niin kuin itse halajaa. Repusta löytyy uskomaton määrä erikokoisia taskuja ja erilaisia lenkkipaneeleita MOLLE-yhteensopiville taskuille. Repun taskujen kireyttä saa säädettyä lähes jokaisesta suunnasta. Enää ei siis ole väliä miten sen repun pakkaa, koska noiden remmien avulla saadaan aikaiseksi todella siisti paketti. Reppu pysyy kasassa tyylikkäästi, sillä selkäpaneelin sisäpuolelta löytyy ryhtiä tuova muovilevy, joka pitää kantovälineen vaaterissa reissun ajan. Erinomainen reissureppu ja tilava kantoväline arkeen!

Mollelenkit

Kuten mainittu, niin repun ulkopuolella ja olkaimissa on lenkkejä molle-yhteensopiville taskuille. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit lisätä repun ulkopuolelle esimerkiksi myymiämme Blackhawk tarviketaskuja niin paljon kuin sielu sietää. Olkaimeen voit sujauttaa esimerkiksi taskun kännykälle jne.

Materiaali

100% nyloncanvasta.

Mitat & koko

Repun mitat täynnä ovat noin 55 cm x 45 cm x 27 cm. Vetoisuus on noin 50-60 litraa riippuen siitä kuinka täyteen repun ja lisätaskut sulloo.

Taskut

Repun ulkopuolella on neljä erikokoista, vetoketjullista taskua. Pääosasto on tietenkin suurin ja sieltä löytyy mm. yksi pienempi vetoketjullinen tasku esimerkiksi henkilöllisyystodistukselle ja lompakolle. Repun pääosasto aukeaa kokonaan, eli vetoketju jatkuu ylhäältä ihan alas asti. Repun selkäosassa on isohko tasku esimerkiksi juomarakolle. Myös vyötärönauhassa on vetoketjullinen tasku johon voit sujauttaa näppärästi kännykän tai gps-laitteen. Repun etupaneelissa on monipuoliset tarranauhapaikat erikseen myytävillä velcro-merkeille!

Muuta

US Cooper 3 Day Packissa on säädettävät olkaimet (ylä- ja alapäästä). Tätä reppumallia on saatavana useassa eri värissä, kuten musta, vaalea, eri maastokuviot ja tietenkin vihreä! Kaikki varastossa olevat mallit löydät pääsääntöisesti myös myymälästämme. Tilapäisesti varastosta loppuneet värit on myös mahdollista jälkitoimittaa nopeasti!

– Valmistaja Brandit – Saksa
– Iso selkäreppu/kolmen päivän reppu
– Erittäin monipuolinen rakenne
– Isossa sisäosastossa pitkittäiset- ja poikittaiset kiristysremmit
– Tarranauhapaikat merkeille
– Väri musta
– Tilava, tilavuus noin 60L
– Useita erikokoisia taskuja/osioita helpottamaan tavaroiden löytymistä
MOLLE-verkkopinta lisätaskujen kiinnittämistä varten, tutustu lisätasku valikoimaamme tästä.

Saatat myös pitää...