• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
10kpl jäljellä

US Cooper Reppu Medium Harmaa

US Cooper Reppu Medium Harmaa, tilava pieni selkäreppu, MOLLE-yhteensopiva, laminoitu sisäpinta, vetoisuus 30 litraa, valmistaja Brandit – Saksa

Edullinen ja laajennettava pikkureppu!

48,00 €

US Cooper Reppu Medium Harmaa, kompakti selkäreppu, MOLLE-yhteensopiva, vetoisuus n. 30Litraa, valmistaja Brandit – Saksa

US Cooper Reppu Medium Harmaa

Pientä ja näppärää päiväreppua tai asiallista koulureppua tarvitsevat huomio! Branditilta pöllähtää tähän tarpeeseen näppärä ja mukautuva US Cooper Reppu Medium Punainen. Iso pääosio ja pienemmät lisätaskut repun ulkopuolella huolehtivat siitä, että tässä repussa on kätevästi säilytystilaa joka tarpeeseen. Ammattilaiset toki lisäävät ovat tykötarpeensa mukaan käyttämällä MOLLE-yhteensopivia varustelenkkejä, joita löytyy repun sivuilta ja etupuolelta. Päätaskua saa laajennettua avaamalla kylkien vetoketjut ja löystämällä kiristysremmejä. Kaikin puolin todella järkevä ja virtaviivainen kantoväline!

Mitat

Täysin maksimimitoille sullottuna reppu on kooltaan 45 x 32 x 20 cm. Kiristettävillä remmeillä timmiksi vedettävän rakenteensa ansiosta Cooper painuu kasaan ja pysyy järkevän jämäkkänä pakettina myös tyhjempänä.

Muuta

Pehmustetut olkahihnat ovat hyvin säädettävissä, repun päällä on vahva kantokahva ja muunneltavuuden kruunaa säädettävä vyötärökiristysnauha. Kun kaikki säädöt saa kohdilleen, tällä repulla voi lähteä niin patikkamatkalle kuin vauhdikkaalle lenkillekin. Hartiahihnoista löytyy kummaltakin puolelta pienet d ring -koukut, joihin voit sitten ripustaa esimerkiksi karbiinihakasilla kätevästi tavaraa. Repun selkäpuolella on myös tarranauhalla suljettava litteä dokumenttisäilö karttoja sen sellaisia varten. Tuuletusta edesauttaa selkää vastaan painautuva hengittävä verkkorakenne, jonka alla on muotoiltu selkäpehmustus.

Muita värejä

US Cooper Reppu Medium mallia on saatavana lukuisissa väreissä: musta, coyote, vihreä, sininen, blackcamo. Tutustu alla olevasta linkistä koko reppu ja laukku valikoimaamme.

Tutustu koko varustelaukkuvalikoimaamme tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
Kompakti selkäreppu
– Väri harmaa
– MOLLE-yhteensopiva
– Tilava päätasku
– Lisätaskuja

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus