• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

US Cooper Reppu Medium Vihreä

US Cooper Reppu Medium Vihreä, kompakti selkäreppu jossa vyötärökiristys mukana, MOLLE-yhteensopiva

Kompakti vihreä pikkureppu!

45,00 €

US Cooper Reppu Medium Vihreä, kompakti selkäreppu, MOLLE-yhteensopiva, vetoisuus noin 30L

US Cooper Reppu Medium Vihreä

Pientä ja näppärää päiväreppua tai asiallista koulureppua tarvitsevat huomio! Branditilta pöllähtää tähän tarpeeseen näppärä ja mukautuva US Cooper Reppu Medium Vihreä. Iso pääosio ja pienemmät lisätaskut repun ulkopuolella huolehtivat siitä, että tässä repussa on kätevästi säilytystilaa joka tarpeeseen. Ammattilaiset toki lisäävät omat tykötarpeensa mukaan käyttämällä MOLLE-yhteensopivia varustelenkkejä, joita löytyy repun sivuilta ja etupuolelta. Päätaskua saa laajennettua avaamalla kylkien vetoketjut ja löystämällä kiristysremmejä. Päätaskun sisäpuoli  ja kaikkien muiden taskujen ulkopinnat on laminoitu, laminointi toimii kosteussuojana tehden repusta ainakin vettähylkivän. Kaikin puolin todella järkevä ja virtaviivainen kantoväline!

Värivalikoima

Tätä reppumallia on saatavana seuraavissa väreissä: musta, vihreä, blackcamo, navy (sininen) ja coyote/aavikko. Katso kunkin US cooper repun kohdalta saatavuus tai jälkitoimitusaika tilauksesta. Mikäli haluat useamman US Cooper repun pakettina (10+), pyydä tarjous!

Mitat

Täysin maksimimitoille sullottuna reppu on kooltaan 45 x 32 x 20 cm. Kiristettävillä remmeillä timmiksi vedettävän rakenteensa ansiosta Cooper painuu kasaan ja pysyy järkevän jämäkkänä pakettina myös tyhjempänä. Kompressio nyörit tekevät tästä pikkurepusta kompaktiin useisiin käyttötarpeisiin.

Muuta

Pehmustetut olkahihnat ovat hyvin säädettävissä, repun päällä on vahva kantokahva ja muunneltavuuden kruunaa säädettävä vyötärökiristysnauha. Kun kaikki säädöt saa kohdilleen, tällä repulla voi lähteä niin patikkamatkalle kuin vauhdikkaalle lenkillekin. Hartiahihnoista löytyy kummaltakin puolelta pienet d ring -koukut, joihin voit sitten ripustaa esimerkiksi karbiinihakasilla kätevästi tavaraa. Repun selkäpuolella on myös tarranauhalla suljettava litteä dokumenttisäilö karttoja sen sellaisia varten. Tuuletusta edesauttaa selkää vastaan painautuva hengittävä verkkorakenne, jonka alla on muotoiltu selkäpehmustus.

Tutustu koko varustelaukkuvalikoimaamme tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Kompakti selkäreppu
– Vihreä
– MOLLE-yhteensopiva (saatavana erilaisia lisätarviketaskuja)
– Tilava päätasku
– Useita pienempiä lisätaskuja

Jos jokin haluamasi Cooper reppu Medium väri on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi repun!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!