• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
1kpl jäljellä

US Flight Jacket Pilottitakki Vihreä

US Flight Jacket Pilottitakki Vihreä, kevyt pilottitakkimalli, asiakirjataskut molemmilla puolilla, perinteistä pilottia istuvampi, pystykaulukset, tehty lentotukialusten miehistötakkien mukaan, valmistaja Sturm – Saksa

Istuvampi pilottitakkimalli, joita saa kaksi yhden Alphan hinnalla!

99,99 €

Tyhjennä valinta

US Flight Jacket Pilottitakki Vihreä, kevyt pilottitakkimalli, iso ja pieni asiakirjatasku molemmilla puolilla, perinteistä pilottia istuvampi, pystykaulukset, tehty lentotukialusten miehistötakkien mukaan, valmistaja Sturm – Saksa

US Flight Jacket Pilottitakki Vihreä

Astetta virtaviivaisempi ja kevyempi versio kaikkien tuntemasta pilottitakista. Se todella mukava päällä ja pullollaan kaikenlaisia hienoja yksityiskohtia, joista huomiota herättävinpänä mielipuolisen suuret vetoketjulliset “asiakirjataskut”. Taskuihin mahtuu huima määrä papereita, karttoja tai muutakin suojaa tarvitsevaa materiaalia. Janoisalle väellä tiedoksi, että mukana kulkee esimerkiksi 6-8 kappaletta puolen litran tölkkiä riippuen siitä miten epämukavan täyteen takkinsa haluaa. US Flight Jacket on tarkoitettu kevyemmäksi versioksi pallomaisista peruspilottitakeista, täysin päinvastoin kuin esimerkiksi ryhdikkäät, tuhdit ja poikkeuksellisen laadukkaasti valmistetut kuuluisat ja paksummat myymämme Alphan CWU ja MA-1 -takit.

Materiaali

100% nylonia.

Koot

Saatavana rajoitettu erä kokoja L – 2XL. Takki on tehty slimfit-mitoituksella eli se on verraten istuvaa sorttia, kuten tuotekuvistakin käy ilmi. Takki ei ole yhtä pallomainen kuin klassinen MA-1 pilottitakki. Suosittelemme tilaamaan kokoa isomman kuin olit alunperin ajatellut. Valitettavasti ajattelumalli ” minulle on aina mennyt koko L” ei välttämättä aina päde tämän takin kohdalla. Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

Muuta

Pehmeät neulotut resorit vyötäröllä ja hihojen suissa. Vasemmassa hihassa erittäin kätevä pieni vetoketjullinen tasku, jonka päällä tilaa kynille ja muille pitkulaisille pikkuesineille. Takin etuvetoketju on asiallisen leveä ja pitää takin tiiviisti kiinni. Takista löytyy valtavan vetoketjullisten asiakirjataskujen lisäksi kaksi tarranauhoin suljettavaa etutaskua ja pari näppärää povitaskua. Hihoissa ja vasemmalla puolella rintaa on tarranauhapaneelit velcro-merkeille, joten takkiin saa kätevästi oman persoonallisen säväyksen!

 

– Valmistaja Sturm, Saksa
Kevyempi pilottitakkimalli
– Vihreä
– Tilavat asiakirjataskut vuoren sisällä
– 100% nylonrakenne pitää viiman loitolla
– Korotettu kaulus

Saatat myös pitää...