facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

US Pyjamahousut Sininen

7,50 

0 out of 5

US Pyjamahousut Sininen, Aito US Army malli, siniset, puuvillaa, painonapilla suljettava sepalus, aivan mainiot täysin käyttämättömät aidot armeija ylijäämä pyjamahousut

Poista

Kuvaus

US Pyjamahousut Sininen, U.S Army viralliset pyjamhousut noin 60 – 70 luvulta, käyttämättömät, siniset, puuvillaa. Vain yksi koko saatavilla eli koko M.

US Pyjamahousut Sininen

Jenkkiarmeijan uudet vaalean siniset pyjamahousut, resorivyötärö, nappisepalus. Saatavana ainoastaan koko M. Aito Yhdysvaltain armeijan vaate. Soveltuu moneen tarkoitukseen, eikä siis vain nukkumiseen. Olemme antaneet itsellemme kertoa, että juurikin meiltä ostettuja pyjamahousuja käytetään esim. lenkkeilyyn.

Materiaali

Materiaalina ”check weave cotton” eli puuvillaa. Pehmoiset ja viileät yllä. Tilaa on reilusti siellä missä kuuluu, eikä hinta päätä huimaa. Mitä enää mietit? Nuku housut jalassa, niin kuin Yhdystvaltain armeija tarkoitti!

-U.S Army Pyjama Pants
-100% puuvillaa
-Siniset
-Viileät ja tyylikkäät sänkyhommiin, eli nukkumiseen!
-TARJOLLA VAIN M-KOKO

Tutustu tästä repro US Upseerin koppalakkiin!

 

Lisätiedot

Koko

S, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä